SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Katkı Sağlayacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:04:48
A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl birincisi düzenlenen İl İl Yöresel Tatlar Fuarın değerlendiren Malatya Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, fuarın Malatya’ya ciddi katkı sağlayacağına inandığını ifade etti. 

Genel Müdür Akın yaptığı. değerlendirme toplantısında fuarın çok olumlu geçtiğini ifade etti. Fuarın Malatya'ya katkı sağlayacağına inandığını belirten Akın, “ Malatya’mızı fuarlar kenti hedefi gerçekleştirmek için daha önce yapmış olduğumuz fuar etkinliklerine ve ayrıca bu yılda yapmış olduğumuz fuarlarla bu hedefi gerçekleştirmek için gayret sarf ediyoruz. 2015 yılı içerisinde fuar sayımızı sekize çıkarmış durumdayız. Özelikle bu son fuarımızla birlikte Malatya’nın fuarlar kenti olma hedefini inşallah yakalamış durumdayız.Bu yıl düzenlediğimiz İl İl Yöresel Tatlar Fuarıyla gerçekten Malatyalı hemşerilerimizin ülkemizin değişik yerlerindeki tatlarla buluşturduk" dedi. Akın, fuara katılan firmalara da teşekkür etti. Akın, "Özellikle de katılan firmalardan bize yapılan dönüşlerden ciddi anlamda satış yaptıklarını bilgisini aldık. İnşallah il il yöresel tatlar fuarımızı 2016 yılında hem alan açısından özellikle katılan firmalar açısından daha gelişen daha büyüyen ve özellikle de bu yıl yapmış olduğumuz çalışmalar da bir takım eksikliklerimizi görerek, hem bölgesel çapta hem ulusal çapta Uluslararası fuarlara ulaştıracağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız