SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Katkı Sağlıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:47:16
A- A+ PAYLAŞ
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Esenlik Şirketi ana deposunda incelemelerde bulundu ve şirket yöneticilerinden bilgi aldı. 
 
İncelemeye ilişkin olarak belediyenin basın bülteni şöyle:
 
"Her yıl Malatya’nın vergi rekortmeni listesine giren, Malatya’nın en büyük öz sermayelerinden Esenlik Şirketi, marketlerinde satışa sunduğu bazı gıda ürünlerinin paketlenmesi işini de kendisi yapıyor. 
 
Esenlik Ana deposunda beraberinde Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, bazı başkan yardımcıları ve genel müdür yardımcıları ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Esenlik’in Malatya da vatandaşların daha kaliteli ve ucuz ürün tüketmesi anlamında rekabetçi bir ortam oluşturduğunu belirterek, Esenlik’in tüketicinin yanısıra Malatyalı üreticilere ve tedarikçilere de önemli bir güç kattığını söyledi.
 
Başkan Çakır, “Esenlik şirketimiz tamamen olmasa da birçok ürünün alımını Malatya’daki esnaflardan yapıyor. Ayrıca, Malatya’daki üreticilerimizden de ürün almaktayız. Bu işbirliği sayesinde sermaye Malatya’da kalmış oluyor. Esenlik bunun yanı sıra istihdama da vesile oluyor. Kendi bünyesinde birçok çalışanı olduğu kadar, iş hacmi olan her yerde istihdam yaratıyor” dedi. 
 
Çakır: Bazı ürünleri artık ana deposunda kendisi paketliyor…
 
Başkan Çakır, “26 mağazamızın lojistik sevkiyatları burada yapılmaktadır. Esenlik, bazı ürünleri artık ana deposunda kendisi paketliyor. Depomuzda aynı zamanda Esenlik’in tescilli markası Nergiz baharatlarının paketlemesi ve ambalajı da yapılıyor. Yine bakliyat ve şekerin de paketlenmesi, ambalajlanması burada yapılıyor. Şuanda üzerinde çalışılmakta olan yeni üretimler de var. Esenlik sadece Malatya’ya hitap etmiyor, bölgeye hitap edecek konuma geliyor. Bunun için de arkadaşlarımız çeşitli çalışmalar yapıyorlar. Başta genel müdürümüz olmak üzere bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız