SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Kazandıracağız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:01:07
A- A+ PAYLAŞ

Altyapı çalışmalarına önem veren Yeni Malatyaspor, altyapı çalışmalarına hız kazandırdı.

Kış dönemi çalışmalarını noktaladıktan sonra yaz spor okulu kapsamında kayıtlara başlayan Yeni Malatyaspor, alt yapıda 1997-2005 doğumlu sporculara eğitim veriyor.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Yeni Malatyaspor Altyapı Teknik Sorumlusu Murat Uçkun, “Kış sezonundan beri alt yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okulların tatil olmasıyla beraber talepte bir hayli arttı. Sporcularımıza gerekli eğitimi vermeye çalışıyoruz. Kulüp Başkanımız Ertan Mumcu ve yönetim kurulu üyeleri de bizlere büyük bir destek veriyor. Malatya’daki yetenekli çocuklarımızı doğru zamanda ve doğru yerde gerekli eğitimi verip, Türk ve Malatya futboluna kazandırmak istiyoruz” dedi.

Uçkun, Yeni Malatyaspor olarak altyapıya büyük önem verdiklerini kaydederek, “1997 ile 2005 arası doğumlu sporcularımız altyapıda antrenör arkadaşlarımızın nezaretinde eğitim alıyor. Sporcularımızın daha rahat kayıt yaptırabilmeleri için fiyatlarımızı düşürdük. Şuanda altyapımızda birçok yetenekli sporcuya eğitim veriyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız