SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Kazandırılacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:40:18
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  İnönü Stadyumu ve eski devlet hastanesinin yerinin Battalgazi Belediyesi'ne devri için  TOKİ yetkilileriyle geçtiğimiz hafta Ankara'da görüştüklerini belirterek "TOKİ'den edindiğimiz izlenim, bu konuda bizimle birlikte olduklarıdır. Ancak bu konu için Başbakanlık'tan onay alınması gerektiğini ve bunun için Başbakanlığa yazı yazacaklarını ifade ettiler" dedi. 

"TOKİ Başkanı Malatya'ya gelecek"

Battalgazi Belediye Meclis toplantısında, belediyenin çalışmalarına ilişkin meclis üyelerine bilgi veren Başkan Selahatin Gürkan, "TOKİ’ye daha önceden tahsis  edilen İnönü Stadyumu ve eski devlet hastanesinin yeri ile bizim TOKİ'ye  taahhüt ettiğimiz yerlerin takas ettirilmesi ve oranın tekrar Malatya'ya kazandırılması için geçtiğimiz hafta TOKİ yetkilileri ile görüştük.  TOKİ bu konuda bizim yanımızda ama Başbakanlık onayı gerektiğini ve bunun için yazı yazacaklarını söylediler. Bakanlık ve genel müdürlük nezdinde bir takım girişimlerde bulunduk. Milletvekilimiz Mustafa Şahin, bizi ziyaret ettiler ve bu ziyarette, TOKİ Başkanının önümüzdeki günlerde Malatya'yı ziyaret edeceğini söylediler. TOKİ Başkanımızın ziyaretinde bu konuları daha ayrıntılı görüşme fırsatı bulacağız. Umuyoruz ki bu alanlar tekrar Malatya'ya kazandırılacaktır" dedi.

Gürkan, her mecliste dile getirdiği Sivas Caddesi üzerindeki DSİ 92. Teknik Şube Şefliği'nin Battalgazi Belediyesi'ne devri ile ilgili olarak da DSİ ile protokol imzalandığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız