SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Marka Dopingi..

A- A+ PAYLAŞ

Doğan Yayın Holding'in (DYH) sanayisi gelişmekte olan illerde düzenlediği 'Marka Güçtür' ana teması ile başlatılan 'Anadolu'daki Avrupa Toplantıları' nın 13.'sü 4 Ekim'de Malatya'da gerçekleşecek.

Toplantıda, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) üyeleri ile çeşitli meslek kuruluşlarının yöneticileri, DYH bünyesindeki yayın kuruluşlarının önde gelen yöneticileri, yazarları ve markalaşma anlamında ülkemizde otorite haline gelmiş ünlü işadamları ile biraraya gelecek.

Toplantı, evsahipliklerinde yapılacak olan MTSO Başkanı Mücahit Fındıklı, toplantıda markalaşmanın önemi konusunda önemli bilgiler aktarılacağını, kente büyük kazanımlar sağlayacağını söyledi.

Doğan Haber Ajansı Adana Bölge Müdürü Orhan Apaydın ise, toplantının Malatya'ya nasıl bir katkı sağlayacağını malatyahaber.com'a değerlendirdi. 'Bu toplantı Malatya'da markalar yaratma çabalarına önemli katkı sağlayabilir" dedi. Apaydın şöyle devam etti:

"Aynı nitelikteki toplantı, bölgemizde daha önce Adana, Gaziantep, Şanlıurfa ve Diyarbakır'da gerçekleştirildi. Bu toplantılar ve sonrasındaki gelişmeleri izlediğimde, toplantıların o bölge işadamlarına bir doping etkisi yaptığını, tetikleyici olduğunu gözlemledim. Ortak bir sinerjinin yaratılabilmesi için bu toplantılar önemli bir başlangıç sağlıyor. Malatya toplantısı için daha da heyecanlıyım. Bir Malatyalı olarak, hemşehrilerimin bu toplantıyı kaçırmamalarını önermek istiyorum."

İnönü Üniversitesi Kongre Merkezi'nde 4 Ekim Salı günü saat 09.30'da başlayacak toplantının açış konuşmaları Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mücahit Fındıklı ve Doğan Yayın Holding Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ tarafından yapılacak. Daha sonra Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker konuşacak. 'Marka Nasıl Güce Dönüşür?' konusu Reklamcılar Derneği Başkanı Jeffi Medina tarafından anlatılacak. EczacıbaşıHolding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı kendi markalarını oluşturmanın öyküsünü aktaracak.

“Yeni ekonomik politikaların ışığında ve AB eşiğinde bizleri neler bekliyor?” konulu paneli Turkish Daily News Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Nuri Çolakoğlu yönetecek. Konuşmacılar ise Taha Akyol (CNN TÜRK İcra Kurulu Başkan Yardımcısı), İsmet Berkan (Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni) Güneri Civaoğlu (Milliyet Gazetesi Başyazarı) ,Mehmet Y. Yılmaz (Doğan Burda İcra Kurulu Başkanı)

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yonetmeni Ertuğrul Özkök ise, öğle yemeği sırasında bir konuşma yapacak.

ARŞİV FOTO: DYH'nin daha önce yaptığı toplantılarından birinden görüntü..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız