SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'ya Ölü Toprağı Serptiler'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:01:31
'Malatya'ya Ölü Toprağı Serptiler'
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, Malatya'nın hizmet alamaz hale geldiğini ifade ederek, "Malatya'nın üzerine ölü toprağı serptiler" dedi. 

Saadet Partisi Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. İl Teşkilatı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Fırat Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Mahalle toplantısında konuşan SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, büyükşehir olarak 30 Mart yerel seçimlerine girecek olan Malatya için herkesin tercihini doğru kullanması gerektiğini söyledi. 

Asiltürk, Malatya'nın temellerinin yeniden atılacağını ifade ederek, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimin büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

"BATTALGAZİ DESTANI'NI YENİDEN YAZACAĞIZ"

SP Battalgazi Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Mustafa Canbay, 37 senedir Fırat Mahallesi'nde ikamet ettiğini anımsatarak, Fırat Mahallesi'nin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirtti. 

Canbay, Malatya'nın tarihi bir dönemeçte olduğunu ifade ederek, "İnşallah 30 Mart seçimlerinde Malatya ve Battalgazi'nin talihini Fırat Mahallesi belirleyecek" dedi.

30 Mart'ta Battalgazi Destanı'nı yeniden yazacaklarını kaydeden Canbay, Milli Görüş belediyeciliği ile Battalgazi'yi layık olduğu yerlere taşıyacaklarını söyledi. 

"GELECEĞE YÜRÜYECEĞİZ"

SP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, istişare toplantılarıyla, büyükşehri nasıl yönetecekleri konusunda ortaya bir vizyon koyduklarını dile getirdi.

Erkal, büyükşehri nasıl yönetecekleri konusundaki esasları vatandaşlarla paylaştıklarını ifade ederek, "Siyasetin odak noktasında, merkezinde hizmet etmek vardır" dedi.

Sevgi, saygı ve dayanışmayla geleceğe yürüyeceklerini kaydeden Erkal, şunları söyledi: "Bu topraklarda büyük oyunlar oynanıyor. Küresel tezgahlar kuruluyor. Büyük senaryolar gündeme konuluyor. Çünkü bu toprakların özünde büyük medeniyetin, büyük devletin işaretleri, sinyalleri ve o genetik yapısı var. Onun için öncelikle bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Bu toprakların çocuklarında ayrım gayrım olmaz. olmayacak. Hiçbir kardeşimizi birbirimize düşman edemeyecekler. Birbirimizi seveceğiz. Karşılıklı saygı ve sevgi ölçüleri içinde, dayanışma içinde, muhabbetle, sevgiyle geleceğe yürüyeceğiz."

"MALATYA'NIN KADERİ BU DEĞİL"

Erkal, büyükşehrin Malatya için tarihi bir dönemeç noktası olduğuna dikkat çekerek, Malatya'nın dünyaya açılması noktasında temellerin doğru atılması gerektiğini belirtti.

Malatya'nın üzerine ölü toprağı serpildiğini kaydeden Erkal, "Malatya oyunu verdikçe, hizmet alamaz hale geldi. Allah aşkına Malatya nereye gidiyor? Trafik felç, otopark sorunu hat safhada, yeni imar alanları açılmadı, yeni yollar açılmadı, koskoca Malatya'nın bir tane çevre yolu yok. Bu Malatya'nın kaderi mi? Hayır, bu Malatya'nın kaderi değil. Bu Malatya'yı 15 yıldır uyutan bu sistemdir" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız