SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Özel Proje Olacak

0
Güncellendi - 2017-03-28 01:32:13
Malatya'ya Özel Proje Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin Malatya Adliye Sarayı’nın yeniden yatırım programına alınması için yapmış olduğu girişimlerin olumlu sonuçlandığı belirtildi.

Geçtiğimiz hafta sonunda Malatya’ya gelen Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek’in söz konusu Malatya Adliye Sarayı projesinin yeniden yatırım programına alındığını ve 2 ay içerisinde yapım ihalesine çıkartılacağını il yöneticileri ile paylaştığı öğrenildi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın 3 Mart 2017 tarihinde Malatya’ya gerçekleştirdiği ziyarette Adliye Sarayı’nın yeniden gündeme getirildiği belirtildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci’nin yakından takip ettiği projelerden birisi olan Malatya Adliye Sarayı'nın; Beylerderesi Viyadük’ünün yanındaki boş alana yapılacağı öğrenildi.

MALATYA’YA ÖZEL PROJE

Bu arada, Malatya Adliye Sarayı Projesi’nin Malatya’ya özel bir proje olarak tasarlandığı ve Türkiye’deki Adliye Sarayları içerisinde kendisine has özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. Buna göre; mevcut Adliye Sarayı’nın 17 bin metrekare kapalı alana sahip olmasına karşın, yeni projenin 53 bin metrekare kapalı alana sahip olacağı ifade ediliyor.

ARŞİV FOTO: Adalet Bakanı Bozdağ'ın 3 Mart'taki Malatya ziyaretinden

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Nurullah (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun çok iyi olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (6 yıl önce)
    Oyu doğuda alın yatırımı batıya yapın herşey batıda yaw hele cikinda bi trafiğin haline bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Alişan (6 yıl önce)
    Zaten hep özel projeler Malatya ya
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    tüm tesis işyeri yani ne varsa hepsini malatyanın batısına götürün bakalım ne olacacak batının hali aman ha doğuya gelmiyesiniz yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer (6 yıl önce)
    Her kurumu battalgaziden taşıyın oh ne ala memleket
    0
    0
    Yanıtla