SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya’ya 3 Şehit Ateşi Düştü

0
Güncellendi - 2016-12-13 03:12:02
Malatya’ya 3 Şehit Ateşi Düştü
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen bombalı terör saldırılarında şehit düşen 30’ü polis 38 şehit içerisinde 3 polis memurunun Malatyalı olduğu bildirildi. 2 polis memurunun Malatya’da oturan ailesine acı haber ulaştırılırken, 1 polis memurunun ailesinin ise Ankara’da ikamet ettiği bildirildi.

AİLENİN TEK ERKEK EVLADIYDI

İstanbul Beşiktaş’ta Vodafone Arena yakınında maç çıkışı saatinde çevik kuvvet otobüsüne yönelik düzenlenen bombalı terör saldırılarında şehit olan polis memuru Okan Doğan’ın (22) Malatya’daki baba ocağında yas var.

Yetkililer, sağlık ekipleriyle birlikte acı haberi merkez Selçuklu Mahallesi Plevne Sokakta ikamet eden şehidin annesi Nadriye ve babası Yusuf Doğan’a iletti.

Ailenin tek erkek evladı olan ve 2 yıl önce polis olan şehidin ailesinin yaşadığı mahalleye Türk Bayrakları asıldı.

Şehit Okan Doğan’ın iki yıldır İstanbul’da görev yaptığı ve bekar olduğu belirtildi.

ACI HABER ANNESİNE VERİLDİ

Şehit Polis Memuru 28 yaşındaki Hamdi Dikmen’in acı haberi ise Battalgazi’nin Alişar Mahallesi'nde oturan annesine ulaştırıldı. Sağlık ekipleri ile birlikte giden Emniyet yetkilileri şehidin babasının vefat etmiş olması nedeniyle acı haberi annesine ulaştırdılar.

sehitŞehidin ailesinin yaşadığı eve ve mahalleye Türk bayrağı asıldı.

Babası Abuzer Dikmen'in 15 yıl önce vefat ettiği ve bekar olduğu öğrenilen şehidin, yaklaşık 3 aydır İstanbul'da görev yaptığı belirtildi.

Öte yandan Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Emniyet Müdürü Ömer Urhal, şehidin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Toprak ve Emniyet Müdürü Urhal, şehidin kardeşleri Nevzat ve Bekir Dikmen'e başsağlığı diledi.

Vali Toprak, taziye evindekilere de başsağlığı dileyerek, "Hepimizin başı sağ olsun. Vatan için şehit oldular. Bizler adına, hepimizin güvenliğini sağlama adına hepimiz için şehit oluyorlar. Ülkemizin başısağolsun. Allah sabır versin ölüm acı ama biz sabırlı insanlarız, Allah'a sığınıyoruz ve şehadete erdiği için teselli oluyoruz. Allah sabırlar versin. Ülkemizin, ailelerimizin, hepimizin başı sağolsun." dedi.

O ŞEHİT DE AİLENİN TEK ERKEK EVLADI

Bu arada, Malatyalı üçüncü şehit polis memuru 20 yaşındaki Yakup Çapat’ın ailesinin Ankara-Keçiören ilçesinde oturduğu ve cenazenin ise Ankara’da toprağa verileceği bildirildi.

Akçadağ ilçesi Büyükköy Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan şehit polis memuru Yakup Çapat’ın ailenin  tek erkek evladı  ve bekar  belirtildi.

Acı haberi alan yakınlarının taziye yeri olan Ankara’ya gittikleri öğrenildi.

Şehit polislerden Okan Doğan ile Hamdi Dikmen'in cenazeleri, Pazar akşamı uçakla İstanbul'dan Malatya'ya getirilecek ve Pazartesi günü toprağa verilecek.

KINAMA MESAJLARI..

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yayınladığı mesajda saldırıyı lanetledi. Tüfenkci'nin mesajı şöyle:

"Dün gece İstanbul Vodafone Arena’da maç çıkışında gerçekleştirilen ve stat önündeki  güvenlik güçlerimizi ve masum sivilleri hedef alan menfur saldırıyı lanetle kınıyorum.

Terörün hedefi ülkemizin itibarı ve itimadıdır. Panzehri de metanet ve kardeşlik olacaktır. İstikrarı bozarak insanımızın canına, malına, ticaretine kast edenlere en büyük cevabı polisimize, insanımıza, ekonomimize ve vatanımıza sahip çıkarak vereceğiz.

Amacı korkutmak, kaos ortamı yaratmak, birliğimizi ve dirliğimizi bozmak, ülkemizin ilerleyişini engellemek olan bu alçak saldırlar asla amacına ulaşmayacaktır.  Devletimiz terörün her türlüsünü bitirecek kudret ve kararlılıktadır.

Güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef alan insanlıktan nasibini almamış bu terör örgütlerine karşı cesaret ve dirayetle mücadelemizi sürdüreceğiz. Devletimizin metaneti ve milletimizin birliği ile bu hain saldırılara meydanı bırakmayacağız.  Topyekun mücadelemiz tüm terör örgütlerinin kökü kazınana kadar devam edecektir.

Terör nereden gelirse gelsin biz 2023 hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerlemeye, büyümeye devam edecek, demokrasimizi geliştirecek ve hukukumuzu güçlendireceğiz.  Herkes bilmelidir ki bizi yolumuzdan kimse alıkoyamayacaktır.

Bu tür saldırılar ne devletimizi ne de milletimizi yıldıracak güçte değildir. Korku ve panik yaratmaya odaklı bu saldırılara milletimiz prim vermeyecek,  her zamankinden daha fazla kenetlenerek günlük hayatına devam edecektir. Bu saldırıları gerçekleştiren eli kanlı teröristler en kısa zamanda yakalanacak ve hukuk önünde gereken cezayı alacaklardır.

Bu elim saldırıda hayatını kaybederek şehadete ulaşan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık

AKP'li Öznur Çalık da şu mesajı yayınladı:

"Hainlikte, alçaklıkta sınır tanımayan PKK, bir kez daha canlarımızı yaktı, anaların babaların yüreğine ateş düşürdü. Milletin yaralı yüreğine bir yara daha açan kalleş PKK’nın alçak saldırısını şiddetle ve nefretle lanetliyor, şehit polislerimize, vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.

İstanbul Beşiktaş’ta polisimize yönelik saldırıyı gerçekleştiren hainler çok iyi biliyorlar ki bunlar artık son çırpınışları. Yolun sonuna yaklaştılar, deliklerinde sıkıştılar. Yok olacaklar, silinecekler.

Son zamanlarda PKK’ya karşı gerek kırsalda gerek şehir merkezlerinde yapılan operasyonlarda ciddi başarı sağlanmıştır. Köşeye sıkıştıklarını anlayan hainler, korkudan ne yapacağını bilememektedir. İşte bu saldırılarla aziz milletimizi korkutmaya, yıldırmaya, sindirmeye çalışmaktadırlar. Binlerce yıldır görmediler, anlamadılar, hissedemediler. Bu millet şehadet makamını en kutsal makam kabul edip benimsemiş, bir ölüp bin doğmuş millettir. Allah hainlere karşı, düşmana karşı bizleri uhuvvet mazharından ayırmasın.

Sivil, asker, polis, çocuk,kadın,yaşlı demeden canice,hayasızca haince saldıran alçaklar bilmelidir ki ne bombanız, ne silahınız ne de tehditleriniz bu milletin başını yere eğdirmeyecektir.

Yeni Türkiye yolunda daha güçlü bir şekilde ilerleyecek Türkiye’nin yoluna taş koyma girişimleri teker teker bertaraf ediliyor. Gerek FETÖ, gerek PKK, gerek DAİŞ gerek ise bunların arkalarındaki üst akıl bilmelidir ki Türkiye sizin pilinizle çalışan bir ülke artık değil. Türkiye artık milletin gücüyle hareket eden bir ülke!

Türkiye’nin ve milletimizin istiklal ve istikbaline uzanan o kanlı elleri yok edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.79 milyonun birlik, dirlik ve vakarlı duruşu, itidal sahipliği var oldukça bu milletin boynunu asla bükemeyeceklerdir.

Kahpe saldırıda hayatını kaybeden hemşehrilerimiz Polis Memurları Yakup Çapat, Okan Doğan ve Hamdi Dikmen’e ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralı kardeşlerimize de en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum. Teröre, teröriste destek veren her kim olursa olsun şiddetle, nefretle bir kez daha lanetliyorum."

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba

CHP'li Veli Ağbaba,”Bu ülkeye bu kadar acı yeter. Türkiye, 14 yılda Ortadoğu ülkesi haline geldi. Bu ülkeyi teröre, onun zihniyetini paylaşanlara bırakmayacağız. Başımız sağolsun” dedi.

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında meydana gelen ve 30'u polis 8'i sivil, 38 kişinin şehit olduğu terör saldırılarına tepkiler devam ediyor. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Canlı bombaların ve tonlarca patlayıcı yüklü araçların, ülkenin en büyük şehrinde cirit atması kabul edilemez. Afrika ülkelerinde bile bu kadar güvenlik zafiyetine rastlanmaz” ifadelerini kullandı.

Ağbaba, “Nereden ve kimden gelirse gelsin terörü şiddetle kınıyoruz. Terörün bitirilmesi için yapılması gereken, toplumsal mutabakatı sağlamaktır. Bunun sağlanması için CHP olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Ancak, 2002 de sıfırlanan terörün, bugün bu noktaya gelmesinde sorumluluğu olanları da ortaya çıkarmamız gerekiyor.Türkiye bir terör cehennemine döndü. Ortadoğu ülkelerinden daha kötü günler yaşıyoruz. Canlı bombaların, yüzlerce ton patlayıcı yüklü araçların, ülkenin en büyük şehrinde cirit atması kabul edilemez. Afrika ülkelerinde bile bu kadar güvenlik zafiyetine rastlanmaz. MİT artık asli görevine dönmeli, AKP’ye muhalif avını bırakıp, zamanını terör örgütlerine ayırmalıdır.

Dünyanın hiçbir yerinde terörle sonuç alınamayacağı gerçeği ortadayken , hala terörist saldırılarda ısrar edenleri nefretle kınıyorum. Alçak terör saldırısında şehit düşen polis memuru hemşehrilerin Okan Doğan, Yakup Çapat ve Hamdi Dikmen ile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkemizin ve Malatya'nın başı sağolsun." dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İstanbul Beşiktaş’ta meydana getirilen ve şu ana kadar 38 polis ve vatandaşımızın şehit edildiği, onlarca masum vatandaşımızın da yaralandığı alçak bombalı terör saldırısını kınadı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır

İstanbul’da doğrudan polisleri hedef alan iki ayrı terör saldırısı sonrasında bir mesaj yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  bu alçak saldırıyı nefretle kınadığını kaydetti ve şunları söyledi:

“Ülkemizin birlik ve beraberliğine, bölünmez bütünlüğüne yönelik olarak gerçekleştirilen, kelimelerin anlatmaya kifayet edemeyeceği alçaklıktaki bu menfur saldırıyı şiddetle, nefretle lanetliyorum. Yüreklerimize kor ateşlerin düştüğü bu elim terör saldırısına millet ve devlet olarak elele gereken cevabi misliyle vereceğimize olan inancımız tamdır.

Aziz ve mübarek bir kandil gününde milletimizi tarifsiz acılara gark eden bu hainler, dünyada da ukbada da rezil rüsva olmaya mahkûmdur. Bugüne kadar birçok badireyi el ele, omuz omuza, gönül birliği ile atlatan aziz milletimiz, yine bir ve beraber olarak bugünleri de elbette atlatacaktır. Rabbim aziz şühedamıza rahmet eylesin, mekânları cennet, dereceleri âli olsun. Bu kutlu günde ebediyete uğurladığımız aziz şehitlerimizi Peygamber Efendimiz, Liva-ülHamd sancağı altında ağırlasın. Yaralılarımıza acil şifalar lütfeylesin. Başta aziz şehitlerimizin ailelerinin ve Emniyet Teşkilatımızın olmak üzere, necip milletimizin başı sağolsun. Milletimiz ve devletimiz payidar olsun.”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat

Başkan Polat açıklamasında, "İstanbul'da meydana gelen menfur patlamada şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Zulmün, zalimin karşısında mazlumun, ezilenin yanında her zaman yer alan bu millet, devletine ve milletine karşı hainlik edenleri, asla affetmedi, affetmeyecek, er yada geç bunu yapanlar hesabını verecekler" dedi.

Polat, "Sevgili Peygamberimizin doğumu mevlid kandilinin hemen öncesinde şer odaklarının düzenlediği bu saldırı hiç bir hak arama mücadelesi olarak görülemez. Bu ve benzeri saldırılar, milletimizi asla yıldırmayacak, aksine güçlendirecektir" dedi.

Cenab-ı Hak, bizleri Rahmet Peygamberinin yolunda ayırmasın diyen Polat, "Aziz milletimizin mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin Ülkemizde, İslam âleminde ve bütün dünyada huzura, barışa, emniyet ve selamete vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, İstanbul’daki terör saldırısını şiddetle kınadıklarını bildirerek, “Alçakça, şerefsizce yapılmış olan bu saldırılar karşısında milletimiz asla diz çökmeyecektir.” dedi. Keskin yayınladığı taziye mesajında şunları belirtti:

“İstanbul’da bombalı terör saldırısı sonucunda 30’u polis olmak üzere 38 vatan evladı şehit düştü. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz, milletimizin başı sağ olsun. Alçakça ve şerefsizce yapılmış olan bu saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyoruz. Saldırı tüm milletimize yapılmıştır. Esnaf ve sanatkar camiası olarak milletimiz ile birlikte terör saldırıları karşısında asla diz çökmeyecek ve birliğimizden kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Devletimizin ve hükümetimizin tüm terör örgütlerine ve uzantılarına yönelik operasyonlarını sonuna kadar destekliyor ve bu işin daha da hızlandırılmasını talep ediyoruz.”

MGTC‘nin Mesajı

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti tarafından yayınlanan mesajda ise şöyle delidi:

“Türkiye'de güvenlik güçlerini hedef alan yine bir terör olayı gerçekleşmiştir. Dolmabahçe'de meydana gelen olayda 30'si polis 38 kişi şehit olmuş, 166 kişi yaralanmıştır. Bir insanlık suçu olan bu terör olayını kınıyoruz. Terör saldırısında hayatını kaybedenlerin acısını tüm ulusumuzla birlikte yürekten paylaşıyoruz. Yaralananlara 'acil şifalar' diyoruz. Bu tür terör olayları birliğimize ve dayanışmamıza zarar veremeyecektir. Güvenlik güçlerini ve vatandaşları hedef alan bu insanlık dışı vahşeti lanetliyor ve kınıyoruz. Yüce Miletimizin Başı Sağolsun”

Eğitim-İş Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kara

Bu arada Eğitim-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kar’da yayınladığı mesajda, “Dün akşam İstanbul Beşiktaş Arena Stadyumu önünde Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrasında düzenlenen hain saldırıda 8’i sivil, 30'u polis 38 şehidimiz olduğunu, 155 kişinin de yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrendik.

Emperyalist ülkelerin besleyip büyüttüğü terör örgütleri çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Eğitim-İş olarak bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Siyasi iktidarın özellikle geçmişten bugüne uygulaya geldiği yanlış dış politikalar sonucu, ülkemiz Ortadoğu terör bataklığı haline dönüşmüştür. Bu bataklık Türkiye'yi de içine çekmeye çalışmaktadır. Ülkemizi dinsel, etnik her ne adla bölmek yıkmak isteyen emperyalizm ve onun maşaları şunu iyi bilmelidir ki; tarihinde kurtuluş mücadelesini kazanmış olan bu ulus, birlik ve bütünlük içinde kenetlenerek bu lanet teröre gereken cevabı verecektir.

Eğitim-İş Sendikası olarak iktidarı bir an önce daha duyarlı ve daha tutarlı olmaya, gerekli her türlü önlemi almaya davet ediyoruz. Kanlı terör örgütünü bir kez daha şiddetle ve lanetle kınıyoruz. Bütün şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Şehit ailelerinin ve ulusumuzun başı sağ olsun.” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları

ADD Malatya Şube Başkanı Millioğulları da, şu mesajı yayınladı:

"Türkiye’ye yönelik açık ve sinsi saldırılar yıllardır sürerken 10 Aralık akşamında İstanbul'da Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında maç çıkışı saatinde çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı araçla saldırı düzenlendi. Bu saldırıdan 45 saniye sonra ise Maçka Parkı'nda bir canlı bomba kendini patlattı.

Hain saldırılarda 8’i sivil, 30'u polis 38 şehidimiz olduğunu, 180 kişinin de yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrendik.

Türkiye son 14 yılında hem iç güvenlikte, hem de dış politikada o kadar büyük hatalar yaptı ki, bu patlamanın sorumlusu olarak yeryüzündeki bütün istihbarat ve terör örgütleri gösterilebilir. Ancak hemen belirtelim ki bu patlamanın gerçek sorumlusu Türkiye’yi bu derece tehlikelere açık politikalara mahkum eden siyasal iktidardır. Bombanın patlamasını planlayan ve patlatan ele sadece fitili ateşlemek kalmıştır.

Ülkemizi dinsel, etnik her ne adla bölmek yıkmak isteyen uluslararası emperyalizm ve onun maşaları şunu iyi bilmelidir ki; tarihinde kurtuluş mücadelesini kazanmış olan bu ulus, birlik ve bütünlük içinde kenetlenerek bu lanet teröre gereken yanıtı verecektir.

Şehitlerimizin aziz anıları önünde saygıyla eğiliyoruz. Yarlı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Ulusumuzun başı sağolsun."

Demokrat Eğitimciler Sendikası Malatya İl Başkanı Veysel Fırat

DES İl Başkanı Fırat'ın açıklaması şöyle:

"Biliriz ki bu terör saldırılarının arkasında batılı devletler var ve bizler hala onlara dost ve müttefik ülkeler diyoruz. Bu nasıl dostluk ve müttefikliktir ki ülkemize saldıran terör örgütleri bu ülkelerde barınıp beslenip büyüyor ve canlarımıza kıyıyorlar. Artık terörle mücadelede icraat istiyoruz. Uçaklarımızın birkaç yeri bombalaması mücadele için yeterli değildir. Eğer devlet olarak örgütün başındaki kişileri öldüremiyorsak, yakalayıp Türk adaletine teslim edemiyorsak bu mücadele sonuçsuz kalmaya mahkumdur ve bu saldırıların ardı arkası kesilmeyecektir. Çünkü yaptıkları yanlarına kar kalmakta,saldırı emrini veren devletlerden milyon dolarlar alarak para kazanmaktalar."

Burhan KARADUMAN - Ferdi DURDU / Yeni Malatya Gazetesi - malatyahaber.com

malatya_11_aralik_-sehit_polis_yakup-capat

Şehit Polis Yakup Çapat (Üstte)

malatya_11_aralik_sehit_polis_hamdi-dikmen-2

Şehit Polis  Hamdi Dikmen (Üstte)

malatya_11_aralik_sehit_polis_okan-dogan

Şehit Polis Memuru Okan Doğan (Üstte)

malatyaya-sehit-atesi-dustu-1

sehitevi1

sehitevi2

sehitevi3

sehitevi4

sehitevi5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • abdul (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun ınşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü Koçak (7 yıl önce)
    Dumansız ateşler düştü yüreklere. Gencecik fidanlarımızı kaybettik. Allah mertebelerini kutlu etsin. Ailesine ve camiasına Allah sabır versin. Teröre diz çökmeyeceğiz. Gözyaşlarımızı içimize akıtıp dik duracağız. Kimse birliğimizi bozamayacak. Kaybettikçe son çırpınışlarını veren BEBEK KATİLLERİ bu devlet ne isterinizde vermedi? Kansız herifler . Doktora gittiniz size farklı reçete mi verdi? Sizden daha fazla vergimi alındı? Okulunuzmu yapılmadı? Hayvan sırtında gidilmeyen yollarınız asfalt yapıldı. Öğretmen gönderildi. Neyiniz eksik ? Hepimizin sorunları olabilir. Bu sorunları bir siyasi partide , sivil toplum kuruluşunda v.s. dile getirirsin. Hakkı'nı ararsın. Bu okul yakmalar, iş makinası yakmalar, askere polise kurşun sıkmalar nedir ulan. Beline bomba bağla, arabana bomba doldur patlat. Sen yıllarca uşaklık ettiğin vaadedilmiş toprak Avcı'sının itisin. Layığını bulacaksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurt (7 yıl önce)
    Başımız sağolsun mekanları cennet olsun teröre lanet olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    ALLAHIM BİZE DAYANMA GÜCÜ VE SABIR VER
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (7 yıl önce)
    Rabbim mekanlarını cennet eylesin annelerine babalarına sabır versin başta emniyet teşkilatımız olmak üzere tüm Türk Milletinin başı sağolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • necdet savaş (7 yıl önce)
    Allah bütünd şehitlerimize gani gani rahmet etsin .Tüm ülkenin canı yandı . ABD ortadoğuya adım atalı terör bitmiyor Bu gidişle bitmezde , Ne zaman ABD islam ülkelerinden elini çeker o zaman terör de biter İslam ülkeleri ancak huzura kavuşur.Çıkmış bir milletvekili böyle bir zamanda siyasi rant peşinde koşuyor. Akıllı ol be adam ,ortalığı karıştırma ,hemen hükümeti suçlama
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    mekanları cennet olur inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • sükrü yagci (7 yıl önce)
    allah rahmet eylesin sehitlerimize sahiplerin ALLAH sabir versin yaapanlara allah kahretsin
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (7 yıl önce)
    Rahmeti rahman
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (7 yıl önce)
    Rabbim rahmeti ile muamele de bulunsun Türk milletinin başı sağolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhittin (7 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanları cennet olsun Allahım sen zalimlere fırsat verme Allahım kahhar isminle sen kahreyle bu mübarek günün hürmetine sen oyunlarını boz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (7 yıl önce)
    Allah rahmetiyle muamele eylesin..hainleri kahretsin ülkemiz buyuk sinavlardan geciyor ama zafer islamin olacak insallah son cirpinislari kopek soylarinin rabbim ailelere halkimiza sabir versin birligimizi bütünlügumuzu bozmaya calisanlara firsat vermesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (7 yıl önce)
    Yaptıranları yapanları Allah kahretsin gazap etsin.Yüce Allah şehitlerimize rahmet yakınlarına sabır etsin . İnşallah kanları yerde kalmayacak.bu millet çoook hain gördü.bu bir avuç hainide halledecektir Evelallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necati (7 yıl önce)
    Allah analarina babalarina geride kalan eş ve çocuklarına sabırlar versin...Milletimizi her türlü terör belasından kurtarsın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Elbistanlı (7 yıl önce)
    Başınız sağ olsun Malatya . Allah kalanlarımıza güç kuvvet versin .
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Ülke olarak acımız büyük.Şehit polislerimize Allahtan rahmetler dilerim.Yakınlarının ve milletimizin başı sağolsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet süzer (7 yıl önce)
    Milli birlik ve beraberligimizin devamını sağlamak ve birbirmize sahip çıkma zamanı görüşümüz ne olursa olsun dimdik ayaktayız.ya Rabbi bizleri senin yolundan ayırma devletimize ve milletimize güç ver.hiyanet içinde olan her türlü içerideki ve dısarıdaki düşmanlarımızı helak eyle .onlara ozalimlere fırsat verme vatanı toprağı için dini için canını veren kardeşlerimizin günahlarını af eyle cennetine al ailelerine ve milletimize sabır ver. Çünkü SEN HERŞEYE KADİRSİN amin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Yazık çok yazık yeter artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr insanlarımız ölmesin lütfen yasim 59 kahroluyorum ya geceden beri yatmadim uyku girmedi gözüme lütfen tedbir tedbir hükümetimiz halkımız bununda ustesinde gelecektir inşallah şehitlere allahtan rahmet yaralilarimiza acil şifalar temenni ediyorum ben insanlarımızı yaradan dolayı çok seviyorum ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer Toprak (7 yıl önce)
    Allah şehadetinizi mübarek kılsın ... Şu güzel günde memleketimizi kana bulayan dünyadaki tüm şer odaklarını da yerin dibine geçirsin inş
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan ķızılöz (7 yıl önce)
    Nice geçlerimiz ülke uğrunda şehitlik mertebesine ulaştı yetmezmi sizce cumhuru reise diyinki oğlun nerde bu acıyı sen ne zaman dur diyecen
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (7 yıl önce)
    2 Şehidimiz Olduğu Yönünde Haberler Var Ulusal Kanallarda Ve İnternet Sitelerinde. Nurlar İçinde Yatsınlar Şehitlerimiz . . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan Turan (7 yıl önce)
    Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu emperyalist uşaklarının cehenneme postalanmalarına az kaldı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    Allah sabir versin ailesine
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (7 yıl önce)
    Rabbim ailesine sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla