SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Şube Açtılar

A- A+ PAYLAŞ
 
Abank Genel Müdürü Hamit Aydoğan,"Türk ekonomisi, içinde bulunduğumuz dünyanın global pozisyonuna baktığımız zaman oldukça iyi gidiyor" dedi.
 
Anadolu Grubu iştiraklerinden ABank’ın Malatya Şubesi hizmete girdi. Açılışa katılan ABank Genel Müdürü Hamit Aydoğan, "Türkiye'de yüzde yüz yerli sermayeli bir bankayız.  Büyüme kararı alarak 63. şubemizi Malatya'da açtık. Malatya'nın Türkiye ekonomisine katkısını biliyoruz. Malatya'daki üretime büyük katkımız olacak. İhracatçılarımıza, bireysel müşterilerimize ürün yelpazemizin hepsini sunacağız ve en iyi hizmeti vereceğiz" dedi.
 
Güncel ekonomik durumu da değerlendiren Aydoğan, "Türk ekonomisi, içinde bulunduğumuz dünyanın global pozisyonuna baktığımız zaman oldukça iyi gidiyor. Avrupa bankaları birer birer çöküyor. Avrupa’daki gelişmeler Türkiye ekonomisi üzerinde de olumsuz etkiliyor. Türk banka yapısının sağlam olması, Türk sanayisinin üretmesi, hizmetinin kaliteli olması, biraz daha güçlü kılıyor. Bundan sonra Türk ekonomisin daha iyi olacağına inanıyorum. İhracatımızın sürekli artması ve ithalatımızın da üretime ve ara mal olarak gelişmesi ve üreten bir ekonomiye sahibiz. Hızla dünyadaki gelişmelere adapta olan bir insan kaynağımız var. Toplum olarak çalışmayı ve üretimi seven bir milletiz" şeklinde konuştu.
 
Abank Malatya Şubesi'nin açılışına Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ABank Genel Müdürü Hamit Aydoğan ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız