SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Tayin İstedi Ama..

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:34:54
Malatya'ya Tayin İstedi Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman’ın Besni ilçesinde bir şahıs, 4 ay önce boşandığı eski eşini tabanca ile 13 yerinden vurarak öldürdü. 

Olay, Yeni Besni Mahallesi Narinler Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şahin B. ile Selvi Pektaş (41) yaklaşık 4 ay önce boşandı. Selvi Pektaş, bugün akşam saatlerinde eski kocası ile konuşmak için evine gitti. Konuşma sırasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada Şahin B., evde bulunan tabancasını alarak eski eşine 13 el ateş etti. Komşuları silah sesleri üzerine 155 ve 112’yi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen Besni Emniyet Müdürlüğü ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, kadın sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Şahin B. gözaltına alınırken, kadının cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Besni Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı öğrenince sinir krizleri geçiren eski çiftin yakınları komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Selvi Pektaş’ın Besni Malmüdürlüğü’nde görev yaptığı ve yaklaşık 1 hafta önce Malatya’ya tayin istediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız