SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Teşekkürler.."

A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı etkinlikleri kapsamında TRB1 bölgesi illeri olan Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl’ün çeşitli kurumları konferansın düzenlendiği İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde tanıtım standları açtılar.

Tanıtım standlarında, şehirlerin başta turizm ve kültürel değerleri olmak üzere ekonomik ve sosyal yönlerini de tanıtan kitaplar, broşürler, görsel materyaller sergilendi, konfarans katılımcılarına dağıtıldı.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde tanıtım standı açan şehirlerden biri de Elazığ’dı. Elazığ Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen standda, Elazığ’ın kent kimliği, ekonomisi, sosyal ve kültürel yaşamına ilişkin kitaplar ve görsel materyaller sergilendi.

Tanıtım standında konuştuğumuz Elazığ Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden Şube Müdürü Orhan Yalçın, Fırat Kalkınma Ajansı’nın düzenlediği bölgesel kalkınma konferansının ajans bölgesini oluşturan Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl arasındaki ilişkileri geliştirmek bakımından büyük önem taşıdığına vurgu yaptı. Orhan Yalçın, Elazığ Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak konfarans etkinlikleri kapsamında Elazığ’ın katılımcılara tanıtılması için stand açtıklarını, katılımcıların Elazığ standına büyük ilgi gösterdiğini, bundan dolayı da mutlu olduklarını söyledi. Yalçın, Elazığ standında bütün illerin temsilcilerini ağırladıklarını da belirterek, ‘Burası birliktelik standı oldu’ dedi.

Elazığ Kültür ve Turizm Müdürlüğü büro personeli ve stand sorumlusu Nuray Sanaç ise bölge illerinin birarada tanıtımının yapılıyor olmasının bölge şehirleri arasındaki kültürel bağların gelişmesine katkıda bulunması bakımından büyük faydalar sağlayacağına inandığını söyledi. Nuray Sanaç ‘Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl olarak 4’lü grubun güzel bir bağlantısı sağlandı. Burada Elazığ tanıtım standına büyük ilgi vardı. Bu da bizi memnun etti. Malatya’nın konukseverliğine de teşekkür ediyoruz’şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız