SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Veda Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:50:44
Malatya'ya Veda Etti
A- A+ PAYLAŞ

Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Malatya Başmüdürü Zekai Özkan (fotoğrafta soldaki), tayininin Denizli’ye çıkması nedeniyle Malatya’ya veda etti.

Malatya’da iki yıldır PTT Başmüdürü olarak görev yapan Zekai Özkan, yaptığı açıklamada, “Görev yapmış olduğum 2 yıl sürecinde bize hizmetlerimizi yürütmede her zaman yardımcı olan baştan valimiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve basın mensuplarına çok teşekkür ederim” dedi.

PTT Malatya Başmüdürlüğü’ne atanan Fahri Ocak (fotoğrafta sağdaki) ise, “Posta lojistik ve bankacılık alanında hizmeti veren PTT’nin başmüdürü olarak Malatya’ya atandım. Benden önce görev yapan değerli kardeşim Zekai Bey’in hizmet ivmesini daha da yukarı taşımak için Malatyalıların hizmetinde olacağım. İnşallah iyi hizmet ve günlerde beraber olacağız” ifadelerini kullandı.

Fahri Oral’ın Ordu’ya bağlı Ünye ilçesi doğumlu olduğu belirtilirken, Malatya’ya atanmadan önce Ankara PTT Başmüdür Yardımcı olarak görev yaptığı öğrenildi.

ESOB'DA..

Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Malatya Başmüdürü Zekai Özkan, tayininin Denizli’ye çıkması nedeniyle, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (ESOB) veda ziyaretinde bulundu. (Küçük fotoğrafta)

Ziyarette konuşan PTT Malatya Başmüdürü Zekai Özkan, “Görev yapmış olduğum 2 yıl sürecinde bize hizmetlerimizi yürütmede her zaman yardımcı olan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin ise Özkan’a Malatya’ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

PTT Malatya Başmüdürlüğü’ne atanan Fahri Ocak da, Özkan’dan devraldığı görevi daha yukarıya taşıyacağını belirtti.

Ziyarette ayrıca ESOB Başkanı Şevket Keskin, PTT Denizli Başmüdürlüğüne atanan Zekai Özkan’a Malatya’ya yaptığı hizmetlerin anısına üzerinde Ahilik simgesi bulunan tabağı hediye etti.

Kesin ayrıca, PTT Malatya Başmüdürü olarak göreve başlayacak olan Fahri Ocak’a da üzerinde Ulu Cami’nin resminin yer aldığı tabağı takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız