SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Veda Mesajı

A- A+ PAYLAŞ
 
Bursa Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, yeni görev yerine gitmek üzere Çarşamba günü saat 11.00’de Malatya’dan ayrılacak. Kahya’nın, Emniyet Müdürlüğü binasının bahçesinden uğurlanacağı bildirildi.
 
Bu arada, Malatya’da yaklaşık 5.5 yıl emniyet müdürlüğü görevini sürdüren Kahya, Malatya’dan ayrılacak olması dolayısıyla bir veda mesajı yayınladı. Kahya’nın mesajı şöyle:
 
“Değerli Malatyalılar;
 
19 Mayıs 2006 tarihinde başladığım Malatya İl Emniyet Müdürlüğü görevinden, son yayınlanan 10 Kasım 2011 tarihli Resmî Gazetedeki kararnameyle Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne atanmış bulunmaktayım.
 
Malatya’da beş buçuk yıl İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptım. Bu zaman zarfında “Malatya insanının dostluğunu, yardımseverliğini, hoşgörüsünü, Emniyet Müdürlüğü olarak yanımızda hissettik. Bütün bunlar hizmet aşkımızı daha da yükseltti. Bu ilgiden dolayı Malatya halkına teşekkür ederim. 
 
Malatya ve Malatyalıya hizmet etmek benim için bir onur ve bir gurur olmuştur. Malatya’nın daha huzurlu ve güvenli bir il olması için mesai arkadaşlarımla birlikte büyük gayret gösterdik ve bu hususta önemli mesafeler kat ettik. Geçen süre içinde görevimizi layıkıyla yerine getirdiğimiz inancındayım. 
 
Bu duygularla hizmet etmekten her zaman mutluluk duyduğum sizlere bugün veda ederken, bizlere ilgi ve yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Valimiz başta olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın ve sivil toplum örgütlerinin kıymetli yöneticilerine, basınımızın değerli temsilcilerine ve Malatya halkına teşekkür eder, hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diler, en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. “
 
Bu arada Vali Ulvi Saran da, kendisine veda ziyaretinde bulunan Kahya'ya, plaket ve başarı belgesi verdi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız