SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Veda

A- A+ PAYLAŞ

Son kararname ile Amasya'ya atanan Vali Halil İbrahim Daşöz, yaklaşık 3.5 yıl görev yaptığı Malatya'ya veda etti. Daşöz ve eşi, Valilik önünden kalabalık bir topluluk tarafından uğurlandı. Malatya'dan memleketi olan Osmaniye'ye giden Daşöz, daha sonra Amasya'ya giderek göreve başlayacak.

VALİLİK ÖNÜNDE..
Daşöz için, Valilik önünde uğurlama töreni düzenlendi. 09.15'de Valilik binasına gelen ve makamında kısa bir süre kalan Vali Daşöz, daha sonra bina önünde uğurlama için bekleyenlerin yanına indi.

Uğurlama töreninde oldukça duygulanan Vali Halil İbrahim Daşöz, Valilik binası önünde, "Konuşabileceğimi sanmıyorum. Onun için sadece iki üç cümle söylemek istiyorum. Bizim orada 91 bin dev öğrencimiz var ve onlar beni duyuyor. Sizi seviyoruz. Sizlerle burada geçirdiğimiz süre bizim için asla unutulmayacak bir dönem.

Sizlerin sevgisini, dostluğunu ve Malatya'da birlikte geçirdiğimiz güzel günleri yaşamım boyunca unutmayacağımı bilmenizi isterim. Her nereye gidersek gidelim sizin bir dostunuz olduğumuzu hatırlamanızı rica ediyorum. Tek cümleyle Allah’a ısmarladık Malatya, Allah’a ısmarladık 91 bin dev öğrenci" diye konuştu.

Vali Halil İbrahim Daşöz'ün eşi Nilgün Daşöz ise dostlarıyla vedalaşırken gözyaşlarını tutamazken, Vali Halil İbrahim Daşöz'ün de hayli duygulandığı gözlendi.

Valilik binası dışında kendisini bekleyen vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan ve tek tek vedalaşan, bazılarıyla öpüşen, bazılarıyla da "çak" yapan Vali Daşöz'e Malatya Korolar Çarpışıyor ekibi hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

Vali Halil İbrahim Daşöz'ü uğurlamaya gelenler arasında 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan, İnönü Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Polis MYO Müdürü Recep Özmen, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Keskin, bazı kaymakamlar ve ilçe-belde belediye başkanları, bazı siyasi parti il başkanları, Malatya Belediyesi eski başkanı Cemal Akın ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve daire müdürlerinin yanı sıra diğer bazı meslek kuruluşlarının temsilcileri de vardı.

Malatya'dan ayrılmak için aracına binen Vali Halil İbrahim Daşöz, vatandaşlara selam vererek Malatya’dan ayrıldı.

FOTOĞRAFLAR: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız