SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Yakışan Bir Ünvan Oldu"

A- A+ PAYLAŞ
 
Avrupa'daki kamu hizmet binaları arasında ilk üçe giren Malatya Belediyesi Hizmet Binası'nın mimarı Ord. Prof. Ahmet Vefik Alp, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.  Alp, Uluslararası Gayrimenkuller Ödülleri'nden Avrupa Finalisti Plaketini Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a sundu. 
 
Ziyaret sırasında konuşma yapan Alp, “Bu bizim için büyük bir gurur kaynağı ve Malatya’mıza yakışan bir unvan oldu. Umarım halkımızda binasını benimsemiştir. Daha başka ödülleri de buraya taşıyacağımızı umuyoruz. Belediye halkın buluştuğu yer, projede bunu amaçlamıştık. 
 
Sayın Belediye Başkanımızın yönetiminde belediye sarayımız daha da güzelleşmekte. Bu ödülü sayın başkanımıza teşekkürlerimizle birlikte sunuyorum. Çünkü onlar bize bu imkanı verdiler ve biz bu eseri bu sayede ortaya koyabildik. Başkanımıza başarılar diliyor, teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada, “Türkiye’ye kazandırmış olduğu eserlerden dolayı kendisiyle gurur duyuyoruz. Bu eserlerinden bir tanesini de Malatya’ya kazandırmış oldu. Belediye Hizmet Binamızın Uluslar arası bir ödül alması da ayrı bir anlam ifade ediyor. Malatya Belediye hizmet binamız şehrin sembolü halinde ve merkezi durumunda. Böyle bir eseri Malatya’ya kazandırmasından dolayı kendisini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız