SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'ya Yakışır Hale Getireceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, ESOB Başkanı Şevket Keskin ve ESKKK Başkanı Ali Evren'le birlikte bazı esnafları ziyaret etti ve esnafın bulunduğu çarşının Malatya'ya yakışır hale getirileceğini söyledi.

Belediye Basın Bürosu'nun konuya ilişkin olarak yayınladığı bülten şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın, ayakkabıcılar çarşısı esnafı ile Akpınar esnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi.

19 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilen esnaf gezisine Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Bardakçı ile bazı daire müdürleri katıldı.

Türkiye’nin son yıllarda ekonomisinin büyüdüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı H. Cemal Akın, küçük esnafın Türk ekonomisinin gelişimine önemli katkılar yaptığını söyledi

Başkan Akın, “Esnafımızın istek ve arzularını hizmet noktasında yerine getirmek için çalışacağız. Biz Malatya Belediyesi olarak esnafımızın emrindeyiz. Esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında imkanlarımızı zorlayacağız. Ayakkabıcalar Çarşısı’nın Malatya’ya yakışır bir hale gelmesi için çalışacağız. Burada yaşanan sorunları plan ve projeler üreterek inşallah çözeceğiz” dedi.

Ayakkabı tamiri yapan esnafların daha sağlıklı ve modern bir yerde çalışmalarını sağlamak için de ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini ifade eden Başkan Akın, Ayakkabı tamiri yapan esnafların kapalı alana ihtiyacı olduğunu, Maliye’nin önünden, Fuzuli Caddesine verilecek yol üzerinde uygun bir yer olduğunu ve esnafların kabul etmesi halinde, Malatya Belediyesi olarak uygun alanı düzenleyebileceklerini söyledi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin de esnafların sorunlarına Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın ilgi gösterdiğini, esnafları unutmadığını belirterek, “Ayakkabıcılar esnafının bir takım sıkıntıları vardı. Biz bunu Sayın Başkanımıza bildirdiğimizde sağolsun hemen ilgilendiler. Bütün esnaflar adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın verdiği sözü çek ve senet olarak kabul ettiklerini söyleyen esnaflar, sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız