SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Yakışır Ticaret Merkezi Yapmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-12-25 02:33:29
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret Borsası’nın (MTB) Aralık ayı Meclis Toplantısı yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Ticaret Borsasında yılın son toplantısı Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk’ün başkanlığında gerçekleştirildi. Borsa binasında gerçekleşen toplantıda söz alan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Özbey, 2017 yılının son meclis toplantısı gerçekleştirdiklerini belirterek, “2017’yi ekonomik bazı zorluklara rağmen bitirdik. 2018 yılı ilimize, borsamıza ve memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Geride kalan 2017 yılında yapılan projelerle ilgili borsa üyelerini de bilgilendiren Özbey, “Organize Hayvancılık İhtisası Sanayi Bölgesi’nin kurulmasıyla ilgili çalışmayı bitirdik. Tahsisi şu anda bize teslim edilmek üzere, bekliyoruz. Ayrıca lisanslı depoculuk ilgili olarak da son aşamaya gelindi. Ticaret Borsası’nın bazı girişimleri neticesinde önemli ticari konularda başarılar elde ettik” ifadelerine yer verdi.

Büyük Şire Pazarının başka bir yere nakledilmesi konusunda da yerel yöneticilerle görüşmeler yaptıklarını anımsatan Özbey, “Talebimiz bir an önce uygun bir yere nakledilmesi, bize yer tahsisi yapılması. Biz elimizden geldiğince Malatya’mıza yakışır ticaret merkezi yapmak istiyoruz. Bunun yanı sıra arasa da çalışmalarımız da oldu. Özellikle aydınlatma ile ilgili çalışmalarımızı bitirdik, buradan emeği geçenlere buradan teşekkür ediyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • şahin bey (6 yıl önce)
    şire pazarının 100 dönüme yakın arazisi vardı kelepir fiyatına satım borsa binası aldınız madem öyle niye sattın senin amacın küçük esnafı bitirip büyükleri bir araya toplamak 900 işyeri var yeni yeri 50 veya 100 dükkanlı şirepazarı yapacaksın inşallah hevesin kursağında kalır selahittin başkan bu şahsı sevindirme git esnafına sahip çık
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    Şu anki yerinizin neyi var ne kadar çok para harcamayı seviyorsunuz. Sanki dersin ülke yönetiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus Bayram (6 yıl önce)
    Vagon Onarım Fabrikası var. Lojistik merkez olacaktı olmadı herhalde. Ticaret merkezi kurup atıl hale geleceğine, varolanı değerlendirin önce. Milletin parasıyla harcama yapmak kolay geliyo size.
    0
    0
    Yanıtla