SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'ya Yakışmadı'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda konuşan il başkanı Mehmet Asiltürk, yerel seçimlere ve ABD Başkanı Obama'nın bir sözü üzerine başlatılan kampanyaya değindi.

İl Divan Toplantısı'nda bir konuşma yapan SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk, 29 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nin tek başına iktidara karşı özveriyle çalıştığını söyledi. Asiltürk, yerel seçimlerde kazananın kendileri olduğunu ifade etti. Asiltürk, "Belki sayımız ve oyumuz az oldu. Kazanmak illaki o makamı almak değildir. Kazanmak hakkı, doğruyu söylemektir. Biz, insanın kutsal değeri bildiğimiz oylarını almak için hiçbir şeye tenezzül etmedik ve insanların onurlarını zedeleyecek hiçbir davranış göstermedik. Bu seçimlerde iktidarın gücü kullanıldı. Neticede de böyle bir sonuç ortaya çıktı. Biz, çalışmakla sorumluyduk. Allah hakkımızda her zaman hayırlısını nasip etsin dedik. Hakkımızda hayırlısı olan bu kadarmış. Ben, herkese yerel seçimlerde gösterdiği özveriden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barrack Obama'nın Malatya'da kayısı reklamında kullanılmasını da sert bir diller eleştiren Asiltürk, "Obama'nın resmi billboardlarda kayısımızla süslendi. Ben, Malatya'ya bunu yakıştıramadım. İslam ülkelerinde böyle bir zulüm varken, İslam ülkelerinde katliam yapılırken, Obama'nın adeta Malatya halkına tanıtılmak istenir gibi yapılan çalışmalar gerçekten bizleri üzdü. Kayısımızın satışı Obama'nın bir sözüyle olacak değil. Kayısımızın satışı yetkililerin kayısıyı tanıtımıyla olacaktır. Malatya'da yapılan bu billboard çalışmaları, Irak'ta yapılan işgalin ve Ortadoğu hedefleri için çalışan kişileri kayısı ile Malatya halkına empoze etmek ne kadar doğru? Bunu da o yetkililerin vicdanlarına, akıllarına sormak istiyorum" diye konuştu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız