SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'ya Yatırım Kazandırdık'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:35
'Malatya'ya Yatırım Kazandırdık'
A- A+ PAYLAŞ

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, Dost Meclisi toplantıları kapsamında Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ile bir araya geldi.

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi üyeleri, aylık düzenledikleri "Dost Meclisi" toplantısına bir yenisini daha ekledi. Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'dan müdürlük çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

MÜSİAD Malatya Şubesi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, gençliğin olduğu her yerde kendilerinin de olduğunu söyledi.

Gençlerin ürettikleri projelere büyük önem verdiklerini ifade eden Fındıklı, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak zaman zaman spor kulüplerimizi, gençlik kulüplerimizi, zaman zamanda gençlik teşkilatı bulunan sivil toplum kuruluşları, kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Her zaman genç kardeşlerimizin yanındayız. Tesislerimizle, imkanlarımızla, projelerimizle ve sizlerin ürettiği projelerle hizmetlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Fındıklı, milli ve manevi değerlere büyük önem verdiklerinin altını çizerek "Hepimiz Türkiye'yi oluşturan parçalarız. Bizler kamu, sizler sivil toplum kuruluşu kesimindesiniz. Ama hepimizin hedefi bu ülkeyi yüceltmek, yükseltmek ve hak ettiği yere doğru götürmektir. Ziraat, sanayi, demokrasi, hukuk ve yönetimsel bölümleri olduğu gibi, gençlerinde ülkesini tanıma, bu mesele ve olayların farkında olmaya ihtiyacı var. Medya böyle bir açığı kapatmaya çalışıyor. Birçok medya kuruluşu ülkesini tanıtan, memleketinin önde gördüğü meselesi neyse onu sunmaya çalışıyor. Ama biz biraz daha reyting ve pazarlama kaygısı olmadan gönülden gönüle, el ele bu konuları içimizden geldiğince dertlenmek ve dertleşmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan, Fındıklı'ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün çalışmalarını önemsediklerini dile getirdi.

2009 yılından bu yana Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Malatya'ya 130 milyon TL yatırımın yapıldığını kaydeden Aydoğan, gençler olarak yatırımlardan memnun olduklarını söyledi.

Aydoğan, hizmetlerden memnun olduklarını ifade ederek, "Yapılan çalışmalardan memnunuz. Ama daha fazla spor alanları ve sosyal alanlar isteriz. Bunun istişaresini Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Enis Aydoğan, Malatya'nın en büyük yatırımın yeni stadyum olduğunu belirterek, Malatya'ya büyük bir yatırım kazandırdıkları için Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'ya teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız