SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Yatırım Yapacaklar

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:42:43
Malatya'ya Yatırım Yapacaklar
A- A+ PAYLAŞ
 
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, “Malatya’nın da çok ciddi potansiyeli, fırsatı, kurumları, doğal zenginlikleri olduğunu görüyoruz. Buradaki fırsatları hem Türkiye’ye hem de hedeflenen ihracata katkı sağlayacağı düşüncesi ile biz teknolojik anlamda nasıl destek olabiliriz. Bunun arayışı ve paylaşımı içerisindeyiz” dedi. 
 
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, “Turkcell kurulduğundan beri Türkiye’ye yatırım yapan bir kurum. İşimiz teknoloji diyoruz. Teknolojik farkı yaratmak için hem altyapı olsun, müşteri ilişkileri ve müşteri tarafından olsun kurumsal ve bireysel müşterilerimize olan sorumluluğumuz ve yatırımlarımız devam ediyor olacak. Turkcell’in işi artık gsm değil. İşimiz teknoloji ve iletişim. Bu bağlamda baktığımızda bundan 8- 10 yıl önce ses iletişimi kullanılırken şu anda işimizi teknolojik çözümlerle nasıl farklılaştırırız. Bunları konuştuğumuz bir dünyadayız. Artık ürün yelpazemizde çok daha fazla değişiyor ve şekilleniyor. Sadece insanların iletişim sağladığı bir dünyadan makinelerin birbiriyle konuştuğu iletişim kurduğu bir dünyaya geçmiş vaziyetteyiz. Bir araç filonuzu bulunduğunuz ofisinizden takip edebilirsiniz. İşimiz artık öyle bir noktaya geldi ki bilişim dünyasında birçok çözümü de müşterilerimizin gündemine taşır vaziyetteyiz” dedi. 
 
“Biz Turkcell ailesi olarak teknoloji konusunda, toplam iletişim çözümleri konularında Türkiye’nin kurumlarına destek olmak Türkiye’nin kurumlarının teknolojik danışmanı olarak birlikte çalışmaya hazırız" diyen Kocabaş, Malatya'ya yatırım yapmakta kararlı olduklarını açıklayarak konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
"Malatya’da bizim 15. şehrimiz. Birçok şehrimize odaklandık. Malatya’nın da çok ciddi potansiyeli, fırsatı, kurumları, doğal zenginlikleri olduğunu görüyoruz. Buradaki fırsatları hem Türkiye’ye hem de hedeflenen ihracata katkı sağlayacağı düşüncesi ile biz teknolojik anlamda nasıl destek olabiliriz. Bunun arayışı ve paylaşımı içerisindeyiz.”
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız