SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'yı Çok Sevdim..'

A- A+ PAYLAŞ

Yüksek Askeri Şura toplantısında, Genelkurmay 2. Başkanlığı görevine atanan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, veda ziyaretlerine başladı. İki yıldır Malatya'da görev yapan Iğsız, Belediye Başkanı Cemal Akın'a yaptığı ziyaret sırasında, Malatya ve Malatyalıları çok sevdiğini söyledi.

AKIN'A VEDA..
Orgeneral Iğsız'ın, Akın'a yaptığı veda ziyaretine ilişkin Belediye Basın Bürosu Bülteni şöyle:

"Genelkurmay 2. Başkanlığı görevine atanan 2. Ordu Komutanı Org. Hasan Iğsız, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a veda ziyaretinde bulundu.

5 Ağustos Salı günü gerçekleşen ziyaret sırasında Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Org. Hasan Iğsız’a Kayısı Kristali ile Kayısı hediye etti.

Malatya’da görev yaptığı, 2 yıllık süre içerisinde Türkiye’ye ve Malatya’ya verdiği hizmetlerden dolayı 2. Ordu Komutanı Org. Hasan Iğsız’a teşekkür eden Belediye Başkanı H.Cemal Akın, yeni görevinde de başarılar diledi.

2 yıldan beri Malatya’da görev yaptığını ve bu süre içerisinde kendisini Malatyalı gibi hissettiğini belirten Org. Hasan Iğsız ise yaptığı konuşmada, özetle; “Ben hem Malatya’yı hem de Malatyalılar’ı çok sevdim. Şunu da memnuniyetle söylemek isterim, gösterdiğim bu sevgiye fazlasıyla karşılık buldum. Ayrılmak üzere olduğum şu günlerde Malatya’yı ve Malatyalılar’ı özlemeye başladım” dedi."

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE VEDA..
Orgeneral Hasan Iğsız, şehit yakınları ve gazilere de veda ziyaretinde bulundu.

Orgeneral Iğsız, Malatya Önce Vatan Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret ederek buradaki şehit yakınları ve gazilerle vedalaştı. Dernek Başkanı Ahmet Keskinkılıç ve dernek üyesi şehit yakınları ve gazilerce karşılanan Orgeneral Iğsız'a, ziyaret sonrasında şehit aileleri ve gazilere gösterdiği yakın ilgiden dolayı Keskinkılıç tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız