SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı Çok Seviyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-29 19:25:25
A- A+ PAYLAŞ

Çeşitli ziyaretler ve açılışlara katılmak için geldiği memleketi Malatya’da Yeşilyurt Belediyesini ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Yeşilyurt benim baba ocağım, burada sizlerle olmaktan kıvanç duyuyorum” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediyesi'nin Yakınca’ da bulunan Hizmet Binası önünde “Yeşilyurt’un Bakanı Evinize Hoş geldiniz” pankartı ve çiçeklerle karşılandı.

Ziyarete Vali Süleyman Kamçı, AKP Malatya Milletvekillerinden Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammet Yalçınkaya, AKP Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Doğma büyüme Yeşilyurtlu olan Bülent Tüfenkci’nin Bakan olduktan sonra ilk kez Belediye’yi ziyaret etmesi nedeniyle Yeşilyurt Belediyesi tarafından özel bir karşılama töreni hazırlandı. Tüfenkci yoğun bir katılım ve halk oyunları gösterisinin yanı sıra kurban kesilerek karşılandı. Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personel tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Tüfenkçi, herkesle tek tek tokalaşarak gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu.

BAŞKAN POLAT,  “YEŞİLYURT’LU BAKANIMIZIN BELEDİYE’Yİ ZİYARETİ BİZİM İÇİN ONUR VE GURURDUR”

Karşılama töreni sırasında konuşma yapan Belediye Başkanı Polat, “Yeşilyurtlu Bakanımız Bülent Tüfenkci’nin yeri bizim için özeldir. Bakanımız Yeşilyurtlu, burası onun evidir. İlçemizi ve Belediye binamızı şereflendirmesi bizim için onur ve şereftir. Bakan olduktan sonra ilk kez Belediyemizi onurlandırdığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ülkemiz ve Malatya için çok başarılı işler yapacağına yürekten inanıyoruz, Malatya ve Yeşilyurt olarak sizin sürekli destekçiniz olacağız” dedi.

BAKAN TÜFENKCİ, “YEŞİLYURT BENİM BABA OCAĞIM”

Şahsına gösterilen ilgi ve alakadan çok mutlu olduğunu ifade eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi,”Yeşilyurt baba ocağım, burada sizlerle olmaktan kıvanç duyuyorum” diye konuştu.

Bakan Tüfenkci, “Doğup, büyüdüğüm, baba ocağım Yeşilyurt’ta sıcak bir şekilde karşılanmak beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye ciddi şekilde destek vermeniz takdire şayandır. Bizleri kucakladınız, bağrına bastınız ve 1 Kasım seçimlerinde AK Partiyi % 49,5 gibi bir oyla iktidara taşıdınız, bunun içinde sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Yeşilyurtlu hemşerilerimiz “Büyüyen Sevdamız Yeşilyurt”u büyütmek adına, başta Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat olmak üzere Belediye çalışanlarımız ve Muhtarlarımızla çok büyük gayret sarf etmektedir. Milletvekilleriyle, Büyükşehir Belediye Başkanıyla ve Bakanıyla beraber bu sevdayı en tepe noktaya taşıyacağız. Malatya’da farklı bir Yeşilyurt, Türkiye’de farklı bir Malatya, Dünya’da farklı bir Türkiye idealini yakalamak için hep beraber gece-gündüz demden çalışacağız. Yerel Yönetimlerde çalışan kardeşlerimizin projeleriyle, Milletvekillerimizin desteğiyle bizler Yeşilyurt’taki insanlarımızın işini büyütme, aşını büyütme noktasında gayretlerimiz artarak devam edecektir. Daha yaşanabilir ve modern bir Yeşilyurt için, imar başta olmak üzere alt ve üst yapı sorunlarını halletmiş bir medeniyet ölçülerine ulaşmış Yeşilyurt hepimizin hayalidir. İnşallah şu andaki kadrolarda bunu gerçekleştirecektir” dedi.

Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Malatya’ya özel bir ilgisi olduğunu belirten Bakan Tüfenkci, “Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Malatya’yı çok seviyor, bizlerde bu sevdamızı büyüklerimizin desteğiyle zirveye taşıyacağız” dedi.

Konuşmalardan sonra Bakan Tüfenkci ile misafirleri makam odasında ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Bakan Tüfenkci’ ye Yeşilyurt Belediyesi ve Belediyenin yaptığı çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile ekibinin göreve geldikleri günden itibaren başarılı çalışmalar yaptığını ifade ederek, kutlayan Bakan Tüfenkci daha sonra Belediye Şeref defterini imzaladı

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, günün anısına Bakan Tüfenkci’ye Yeşilyurt İlçesinin genel fotoğraflarının bulunduğu iki adet tablo ve kayısı paketi hediye etti. Ziyarete katılanlarla sohbet ettikten sonra Belediye’den ayrılırken, Yeşilyurt Belediyesi tarafından yaptırılan “Mobil Geri Dönüşüm Evi” Aracını fark eden Bakan Tüfenkci, Başkan Polat ve Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Mehmet Cüreoğlu’ndan Çer-Çöp Projesi ve Mobil Geri Dönüşüm aracı hakkında bilgi aldı. Bakan Tüfenkci, sosyal sorumluluk projelerine önemli destek veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve ekibini kutladı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürünün yapmayı planladıkları çevreye duyarlı park projesi hakkında destek istemesine ise olumlu yanıt veren Bakan Tüfenkci proje detaylarını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız