SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'yı Gerdi, Karıştırdı, Gitti!..

A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray 2. Başkanı Ergün Gürsoy’un hafta boyunca “Saidou meselesi”nden dolayı kamuoyunu germesi, ardından Malatyaspor-Galatasaray maçı öncesinde Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi’ye, kendi yarattığı Saidou sorununu yorumladığı Lig TV’de “kalıbının adamı değilmiş” biçiminde sözler sarf etmesi bardağı taşırdı. Galatasaray'ın, daha önce de bu tür davranışlarıyla tanınan 2. başkanının maçtan sonra da, bu söyledikleriyle ilgili tepkiye karşın küfürlü konuşması gerginliklere neden olurken, stad önünde sıkıntı yaşandı.

HAFTA BOYUNCA GERDİĞİ YETMEDİ, MALATYA'DA DA PROVAKE ETTİ..
Bilindiği gibi Gürsoy ve diğer bir yönetici Fatih Gökşen, hafta boyunca, Malatyaspor’un ara transferde Galatasaray’dan alınan Kamerunlu oyuncu Saidou’yu oynatamayacağını söylemişlerdi. Galatasaraylı yöneticilerin, bu konudaki taleplerini Malatyaspor yöneticileriyle görüşmek yerine, bizzat futbolcu Saidou'ya arayarak iletmeleri, oynamaması konusunda "tehdide varan" konuşmalarına, Malatya cephesinden, böyle bir durumun söz konusu olamayacağı yanıtı verilmişti. Ancak, Gürsoy’un gergin demeçleri maç anına kadar devam etti. Galatasaray, maçtan önce konuk takım yöneticilerine verilen yemek davetine de “icabet etmedi”.

Gürsoy'un, İnönü Stadı'ndaki maçın başlamasından önce Lig TV'de yapılan canlı yayında da, aynı konuyu gündeme getirip, Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi için "Kalıbının adamı değilmiş" sözlerini söylediği bildirildi.

MAÇTAN SONRA..
Malatyaspor'un nizami bir golünün sayılmayıp 1-0 mağlup olduğu maçtan sonra, galibiyetin sevinciyle staddan çıkan Ergun Gürsoy gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Saidou'un oynatılması ile ilgili maçtan önce Malatyaspor Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi ile ilgili yaptığı açıklama sonunda Tanrıverdi'nin kendisine cevap vermeyerek kendilerini mahçup ettiğini söyledi.

Bunun üzerine bir kişinin ''Ağzından çıkanı kulağınız duymuyormu?'' sorusu üzerine dönerek ''S..ir Git'' demesi üzerine, hemen arkasında bulunan Malatyaspor kulüp İkinci Başkanı Özcan Kayhan buna tepki gösterdi. Ve bu sırada itişmeler yaşandı. Bir anda çevre kalabalıklaşırken, Gürsoy polis kordonuna alınarak korunmaya başlandı.

ÖZCAN KAYHAN NE DİYOR?
Malatyaspor Başkan Yardımcısı Özcan Kayhan, Gürsoy'la aralarında yaşanan gerginlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Saidou ile alakalı anlaşma yapan benim. Aramızda herhangi bir, Saidou'nun maçta oynamaması ile alakalı bir anlaşma yapmadık. Herhangi bir protokolumuz da yok. Hafta boyu zaten, Saidou'yu futbol olarak oyundan düşürdüler. Bunun haricinde Ergün Gürsoy beyefendinin başkanımıza yapmış olduğu terbiyesizlik var. Ben başkan yardımcısıyım, bana da 'Si..r git' diye bir ithamda bulundu. Bu yaşına kadar belli bir terbiyeyi elde edememişse o da onun sorunu." diyerek, Gürsoy'un kendisine küfrettiğini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız