SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'yı Güzel Günler Bekliyor'

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:47:33
'Malatya'yı Güzel Günler Bekliyor'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, beraberinde AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve partililerle birlikte, Malatya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Şükrü Özdemir’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Şükrü Özdemir, “Malatya için ileride çok iyi olabilecek projelerimiz var. En önemlisi; Malatya’da sağlık turizmini bizler başlatmış olacağız. Yeni hastanemizle birlikte fiziki kapasite artırıldıktan sonra, tabi yatak kapasitesini de arttırmamız icap ediyor. Sağlık açısından Malatya'yı çok güzel günler bekliyor” dedi.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, “Malatya’da sağlıkta yeni bir yapılanmaya gidildi. Özellikle hastaneler bakımından Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği; hastanelerin işleyişi, hastaların memnuniyetinden tutunda çalışan personellere, ildeki bütün sağlık yapılanmasının başı konumunda. Bizim için önemli olan burada vatandaşlarımızın memnun olması, almış oldukları hizmetlerin kalitesinin arttırılması, yatan hastaların kısa sürede şifa bulması, hasta haklarına ve insan onuruna yakışır şekilde hizmet alması ve hizmet kalitesini arttırılması noktasındaki çalışmalar... Bu konuda bizlere ne düşüyorsa, takipçisi olacağız. Sağlık noktasında bugüne kadar Malatya’da yapılanlar göz doldurdu. Yapılan planlamalarla birlikte Malatya’yı sağlık merkezi konumuna getireceğiz” diye konuştu.

Milletvekili Ömer Faruk Öz de yaptığı konuşmada, “İki hastanenin devam etmesi noktasında kamuoyunda bir beklenti oluşmuş durumda. Bizim önceliğimiz şu; milletin memnuniyeti... Millete rağmen biz AK Parti olarak hiçbir şey yapmadık. Eğer o bölgede gerçekten sağlık hizmetlerinde bir ihtiyaç hasıl olursa, mutlaka poliklinik olarak gidermemiz söz konusu olacaktır. Çünkü artık imkanlar çok geniş. Ama ameliyat gibi ihtisaslı konuların tek elde, tek merkezde toplanmasının Malatya için çok büyük bir faydası vardır. 850 yatak kapasitesi bizim ilk etapta ihtiyacımıza cevap vermeme olabilir diye bir endişe taşıyorum. Bu süreçte bizim Sağlık Bakanlığı olarak planladığımız 150 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, yine 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi bu yıl yapılmaya başlayacak. Bu iki projenin bitimine kadar hastanelerden birisinin devam etme gerekliliği zorunlu gibi gözüküyor. Bu süreçte TOKİ yetkilileri ve sağlık yetkilileri ile görüşerek bunu yapmamız gerekiyor. Bu dönüşüm aşamasında Malatya’nın sağlık hizmetlerinde ve sağlık politikalarında bir aksamama olmamasıdır. Ben aksama olmayacağına inanıyorum” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız