SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'yı İnceleyecekler

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 14 IBM uzmanından oluşan Kurumsal Hizmet Gücü'nün 5 Kasım'a kadar çalışma yapıp, stratejik öneriler ve planlar sunacakları bildirildi.

Proje Müdürü Özlem Çalışkan, konuyla ilgili olarak verdiği bilgide, "IBM Kurumsal Hizmet Gücü Projesi 11 Ekim - 5 Kasım 2010 tarihleri arasında Malatya'da Malatya Valiliğimizin ana koordinatörlüğünde uygulanacaktır. Proje kapsamında Malatya'da 14 IBM uzmanı gönüllü olarak görev yapacaktır.

14 IBM uzmanından oluşan Kurumsal Hizmet Gücü Türkiye 5. Ekibi dünyanın dört bir yanından gelerek 9 Ekim - 7 Kasım arasında Türkiye'de olacaklar. Ekip Malatya'nin kalkınması için dört hafta boyunca gönüllü hizmet sunacak ve Malatya Valiliği'nin ana kooedinasyonunda Firat Kalkınma Ajansı'nda Ajans personeli ve Kayısı Akreditasyon Kurumu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası gibi yerel kurumlar ile çalışacaklardır"ifadelerini kullandı.

"Malatya ekibi dört alt ekibe ayrılmıştır ve bu alt ekipler Malatya'nın ekonomik ve sosyal kalkınma öncelikleriyle birebir bağlantılı projeler üzerinde çalışacaktır. Birinci alt-ekip Malatya'nın tarım-gıda sektörü değer zincirinin gelişimi için Kayısı Akreditasyon Kurumu için stratejik planlama yapacak ve ayrıca tarım-gıda teknoparkının kurulması için strateji geliştirecektir" diyen Çalışkan, açıklamasını şöyle tamamladı:

"İkinci alt ekip Malatya'da turizm ve ilgili sektörlerin gelişimi için çalışacak ve sürdürülebilir bir turizm sektörünün gelişimi için stratejik planlanlama yapacaktır. Üçüncü alt ekip özellikle gelişmekte olan bölgelerdeki Türk tekstil sektörü KOBİ'lerinin uluslararası pazarlara erişimi ve Tekstil değer zincirinde işbirliğnin gelişmesi ile rekabet güçlerinin artmasını hedefleyen Tekstil KOBİ'leri ile ilgili MDGF Birleşmiş Milletler Ortak Programı kapsamında kurulacak olan internet tabanlı Değer Zinciri Yönetim Platformu ile ilgili stratejik öneriler ortaya koyacaktır. Dördüncü alt-ekip ise şehirde Valiliğin e-Valilik" uygulaması için stratejik öneriler ortaya koyacaktır. Ayrıca bu alt ekip Malatya Valiliği'nin mevcut çağrı merkezi sistemini analiz ederek Malatya Valiliği'nin çağrı merkezi hakkında stratejik öneriler sunacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız