SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı İyi Temsil Edeceğim"

A- A+ PAYLAŞ
 
İnönü Üniversitesi'nde Beden Eğitimi öğrencisi Özlem Tutlu'yu kadrosuna katan Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Lig takımlarından Konak Akademi Spor, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. 
 
"BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK"
 
Transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yapan Konak Akademi Spor'un antrenörü  Ercan Kısak "Yeni sezon hazırlıklarımız 2 aydır devam ediyor. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Son olarak İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü'nde okuyan Özlem Tutlu ile anlaştık. Pivot oyuncusu ve takımımıza büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Birkaç oyuncuyla daha görüşmelerimiz devam ediyor. Bu transferleri de en kısa sürede bitirmek istiyoruz. Bu sezon daha farklı olacak. Geçtiğimiz sezon ilk defa bu lige katıldık. Lige yeni girmemiz ve sporcularımızın küçük olması nedeniyle istediğimiz hedefe ulaşamadık. Bu sezon yapacağımız birkaç takviyeyle daha iyi olacağız."
 
MALATYA'YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM"
 
Konak Akademi Spor'a transfer alan Özlem Tutlu ise, "Durum ve koşullar malum. Diğer takımlarla bu anlamda baş etmek zor ancak Malatya'mızı en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum. İnşallah bu sezon güzel şeyler olacak" dedi.
 
Takım kaptanı Seval Uğur da, "Yeni sezon hazırlıklarımız gayet iyi ve verimli geçiyor. Geçtiğimiz sezonun bitmesinin ardından hiç ara vermeden çalışmalara başladık. Bu sezon bizim için daha farklı olacak" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız