SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı İyi Temsil Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:33:11
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya İl Özel İdarespor’un antrenörü İsmet Güner, yeni sezonda 15 takımın yer aldığı 3. Grupta mücadele edeceklerini anımsatarak, sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. 

BAL Liginde kalıcı olmayı hedefleyen Malatya İl Özel İdarespor, yeni sezon öncesi kadro iskeletini korumayı başarırken, dış transferde önemli oyuncuları kadrosuna kattı. 2012-2013 sezonunda mütevazi bütçesine rağmen aldığı sonuçlar ve ligdeki mücadelesiyle herkesin beğenisini kazanan sarı lacivertliler, yeni sezona oldukça iddialı hazırlanıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Malatya’da sürdüren Malatya İl Özel İdarespor’da antrenör İsmet Güner, çalışmaların iyi geçtiğini ifade etti.

2013-2014 sezonunda herkesin daha farklı bir takım izleyeceğini kaydeden Güner, “Geride kalan sezonda takım olarak iyi işler yaptık. Mütevazi bütçeyle ligde aldığımız sonuçlar ve yaptığımız işler hepimizi mutlu etti. Bu noktada da yeni sezonda daha iyi işler yapmak istiyoruz. Kulüp başkanımız Hacı Şaban Sağlam, başkan yardımcımız Mehmet Şirin Aslan ve yönetim kurulunun özverili çalışmaları sonucunda hem kadro iskeletimizi koruduk hem de transferde almak istediğimiz futbolcuları kadromuza kattık. Yeni sezon takımımız adına daha farklı olacak. BAL Ligi 3. Grup’ta Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Güner, yeni sezon hazırlıklarının çok verimli geçtiğine de değinerek, “Sezon hazırlıklarını Malatya’da sürdürüyoruz. Lig, Eylül ayının ilk haftasında başlayacak. Lig başlangıcına kadar takımımızı hazır hale getirmek istiyoruz. Bu anlamda hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Lige kadar hazır hale gelip, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız