SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı Kalkındıracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:08:29
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, yaptıkları ciddi ve önemli çalışmalarla Malatya'nın kalkındığını söyledi.

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Şehit Fevzi Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle toplantısında konuşan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 30 Mart'ta milletin istikrara oy vererek, kaos oluşturmaya çalışanlara yol vereceklerini söyledi.

Şahin, Şehit Fevzi Mahallesi'nde çözüm sürecine değindi. Çözüm süreci ile birlikte Türkiye'nin güvenli bir ülke haline geldiğini dile getiren Şahin, "30 binden fazla evladımızı şehit verdiysek, analarımızın gözyaşları hiç dinmediyse, bunun sorumlusu bizden önceki iktidarlardı. Ama hamdolsun Başbakanımız şuanda başlatmış olduğu süreçle beraber artık evlatlarımızı askere gönderdiğimizde ister Edirne'de, ister İzmir'de, ister Hakkari, isterse Van'da olsun hiç fark etmiyor" dedi.

Hastanelerde hastaların artık rehin kalmadığını kaydeden Şahin, "Analarımız, bacılarımız, babalarımız, dedelerimiz, ninelerimiz hastane kapılarında beklemiyorsa, adam yerine konuluyorlarsa, rehin bırakılmıyorlarsa, bunda Başbakanımızın imzası var" ifadesini kullandı. Şahin, öğrencilerin birinci sınıftan 12. sınıfa kadar kitap sorunu yaşamadıklarını da belirtti.

"30 MART'TA YENİ BİR TÜRKİYE, YENİ BİR MALATYA İNŞA EDECEĞİZ"

AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci ise 30 Mart'ta Türkiye ve Malatya'nın çok önemli bir seçim yaşayacağını ifade etti. Tüfenkci, 30 Mart'ta sadece yerel seçim yapılmayacağını dile getirerek, "30 Mart'ta yeni bir Türkiye, yeni bir Malatya ve yeni bir Battalgazi inşa ediyoruz" dedi.

AKP  üzerinden Türkiye'de bir takım operasyon yapmak isteyen karanlık güçlerin olduğunu ifade eden Tüfenkci, "Bu ülkede kayıt dışı güç odaklarıyla, cuntalarla amansız bir mücadele verdik. Medya-sermaye-cunta eksenli karanlık kumpasları biz bozduk. Mesele rüşvet ve yolsuzluksa, iddia ediyoruz ki, daha önce hiçbir iktidar, bu tür suçlarla AK Parti kadar kararlı şekilde mücadele etmemiştir. Hiçbir suçu görmezden gelmez, hiçbir suçun arkasında durmayız. Ancak, yolsuzluk kisvesi altında yapılmak istenen siyasi operasyonlara, kurulan kumpas ve hilelere de asla müsamaha göstermeyiz. Daha önce birkaç ağaç bahane edilerek oynanmak istenen kirli ve karanlık oyunların, şimdi de yolsuzluk bahanesiyle son derece ahlak dışı, son derece seviyesiz ve hatta istikrah boyutuna vardırılan kampanyalara dönüştürülmek istendiğini görüyoruz” şeklinde konuştu.

"ABLALARI, AĞABEYLERİ, KİMLERİ VARSA PİYASAYA SÜRMÜŞLER"

Tüfenkci, kayıt dışı siyaset yapanların olduğunu belirterek, "Darbe arayışlarından muhtıralara, kapatma davalarından terör oyunlarına, ekonomiyi çökertme gayretlerinden sokak eylemlerine kadar bir sürü yolu denediler ve başarılı olamadılar. Bugünlerde estirilmeye çalışılan rüzgârlar da milletimizin çelikten sinesinde kaybolmaya mahkûmdur. Milletimiz bu tür kampanyalarda kimlerin nasıl ittifaklar içinde olduğunu, AK Parti’yi itibarsızlaştırmak adına bazı iç ve dış güçlerin nasıl da koordineli çalıştıkların çok iyi bilmekte ve görmektedir. Milletin feraset ve basireti her oyunu bozdu ve bundan sonra da bozacaktır. Bugünlerde karanlık odalarda gizli siyaset yapanlar var. Ablaları, ağabeyleri, kimleri varsa piyasaya sürmüşler, güya Recep Tayyip Erdoğan'ı yiyecekler. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olduğu sürece siz onu yiyemeyeceksiniz" ifadelerini kullandı

"VATANDAŞIMIZ MAĞDUR OLMADAN EV SAHİBİ OLACAK"

"Büyük Başkan" sloganları eşliğinde konuşmasını yapan Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, milletin desteğine layık olmak için yoğun tempoda çalıştıklarını söyledi.

Malatya'da 5 yıl içerisinde çok güzel çalışmalar yaptıklarını anımsatan Çakır, Malatya Belediyesi tarafından yaptırılan kültür ve sanat merkezlerinden binlerce çocuk ve gencin yararlandığını belirtti.

Çakır, çalışmaların Malatya'da yaşayan herkes için yapıldığını kaydederek, yapılan eserlerin Malatya'yı kalkındırdığını dile getirdi. Çevre yolunun altında önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Çakır, "Yılların birikmiş ihmalini çözmek için gece gündüz çalıştık. Tabi bu birikmiş ihmalliği bir dönemde çözmemiz mümkün değildi. Ama biz var gücümüzle sizlere en iyi hizmeti getirmek için çalıştık" şeklinde konuştu.

Çevre yolunun altında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapmak için girişimlerde bulunacaklarını kaydeden Çakır, vatandaşları mağdur etmeden Kentsel Yenileme Projesini uygulayacaklarını söyledi.

Çakır, kent tasarını yaptıklarını belirterek, vatandaşlara kira yardımı yaparak, Kentsel Yenileme Projeleri'nin yapılacağını kaydetti.

"HİZMET DENİLİNCE, AKLA AK PARTİ GELİYOR"

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, hizmet denildiğinde akla AK Parti'nin geldiğini ifade etti.

AKPi'nin hizmetle özdeşleşen bir parti olduğunu kaydeden Gürkan, şeffaf, çağdaş, yaşanılabilir, şehrin sakininin şehrin sahibi olan bir belediyecilik anlayışlarının olduğunu belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız