SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'yı Önemsiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Yurt Partisi Genel Başkanı Saadettin Tantan, Malatya halkının onurlu, alınteriyle çalışan, yıllardır ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan bir topluluk olduğunu, yaklaşan yerel seçimlerde Malatya'yı çok önemsediklerini bildirdi.

Tantan, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Yaklaşan yerel seçimler Malatya'nın bu bölgede hakim güç olması açısından çok önemli.40 yıldır terörle iç içe yaşayan toplumumuz doğuya açılan kapı olarak ele aldığımız Malatya'nın önemini bir kat daha arttırıyor. Bu bağlamda Malatya pilot bölge olarak ele alınıp çok önemli projelerin burdan hayata geçirilmesi lazım. Malatya halkı kültürüne, örf adetlerine yıllardır sımsıkı sarılmış tarih boyunca bu özelliğini korumuş bir ilimiz.

Bu kadar önemsediğimiz ilimizin Sivil toplum örgütlerinin ,yerel yöneticilerinin görevlerini layıkı ile yerine getirmeleri hiç şüphesiz hepimizin beklentisidir. Malatya halkı kendi içinde terörü barındırmaz fakat bunu yeni nesilleri de eğiterek toplumu tamamen bilinçlendirip komşu illerede örnek olacak tavırları sergileyen bir il olması açısından önemle üzerinde durulması gereken bir konudur.

Malatya halkı yaklaşan yerel seçimlerde tercihini hangi siyasi partinin adayı olup olmamasına bakmayıp Malatya'nın ve bu bölgenin sorunlarını çok iyi bilen adayları desteklemeleri önemlidir.

İktidar partisi yerel yönetimler vasıtasıyla tembel bir halk yaratılması için alt yapı hazırlıyor. Bu ülkemiz ve milletimizin geleceği için çok büyük tehlikelerin başlangıcıdır. İşsiz, eğitimsiz, umutsuz, duyarsız insanlar ,sadakayla yaşayan bir halk yaratılmaya çalışılıyor 'Biz olmazsak bunları da bulamazsınız' tehdidiyle kandırılıyor. Bu mantıkla halka hizmeti bir lütüf gibi gören iktidar partisi Malatya'da da dağıttığı yardım kolileriyle adeta halkı esir almaya başlamıştır.

Halbuki Malatya halkı onurlu,alınteriyle çalışmış yıllardır ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamış büyük iş adamaları yetiştirmiş çalışkan bir millettir. Bu milletin değerlerini yok edemezsiniz. Onurlu şerefli bir toplumu siyasi emellerinizi gerçekleştirmek için kullanamazsınız.

Biz Malatya'yı gerçek kimliğine dönüştürecek adaylarımızla halkın önüne çıkmayı planlıyoruz.Dürüst, namuslu, ülkesi ve milleti için kendisini feda edecek adaylarımızın Yurt Partisi çatısı altında mücadele edeceğine inancımız tamdır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız