SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'yı Örnek Göstermişler

0
Güncellendi - 2016-03-21 16:52:13
Malatya'yı Örnek Göstermişler
A- A+ PAYLAŞ

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, hafta sonu  Antalya’da gerçekleştirilen genişletilmiş il başkanları toplantısıyla ilgili yaptığı değerlendirmede toplantıda terör, yeni anayasa çalışmalar ve  dokunulmazlıkların konuşulduğunu belirterek, “Malatya İl Örgütü’nün yaptığı çalışmalar hem il başkanları hem de genel merkez yöneticileri tarafından takdirle karşılanması bizleri onurlandırdı” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanları toplantısı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun  da katılımıyla Antalya’da gerçekleştirildi. CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz iki gün süren genişletilmiş il başkanları  toplantısının ardından değerlendirmelerde bulundu. Kiraz, toplantıda Türkiye’nin içinde bulunduğu terör sürecinin ayrıntılarıyla ele alındığını belirterek, “Partimizin terör konusunda ortaya koyduğu gerçeklerin ve çözüm önerilerinin AKP Hükümeti tarafından değerlendirilmemesi sonucu maalesef ülkemiz terörle anılan ülkeler arasında yerini aldı. Yanlış dış politikalar Türkiye’yi Ortadoğu ülkelerinden beter hale getirdi. Bir ülkenin başkentinde 4 ay gibi bir sürede arka arkaya 3 katliam yaşanması üzüntü vericidir” dedi.

İLK DÖRT MADDE VAZGEÇİLMEZİMİZ

Anayasa değişikliği konusunun da toplantıda ele alınan konulardan biri olduğunu vurgulayan İl Başkanı Kiraz; “CHP olarak çağdaş, özgürlükçü ve darbe izlerinin silindiği Anayasa talebimizi dile getiriyoruz. Ancak Anayasanın ilk 4 maddesinin vazgeçilmezimiz olduğunu da vurguluyoruz” ifadelerini kullandı.

YENİ ÖRGÜTLENME MODELİ UYGULAYACAĞIZ

Dokunulmazlık konusunda partilerinin en başından beri kürsü dokunulmazlığı dışında tüm dokunulmazlıkların kaldırılmasını istediğini belirten Kiraz, örgütlenme anlamında daha fazla çalışacaklarını vurguladı. Sivil toplum örgütleri, sendikalar ve muhtarlarımız ile daha fazla diyaloğa geçeceklerini belirten CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Mahalle ve sokak temsilciliklerimizi güçlendirecek çalışmaların alt yapısını yapacağız.Kadın ve gençlik kollarının aktif çalışacağını, kadın kollarımız tüm evleri teker teker dolaşacaklar” dedi.

MALATYA ÖRGÜTÜ TAKDİR EDİLDİ

Kiraz, İl başkanları ve genel merkez yöneticilerinin Malatya İl Örgütünün çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek,İl Başkanlarımızın Genel Başkanımızın da bulunduğu toplantılarda yaptığımız çalışmaları örnek göstermeleri ve diğer illere örnek olacak çalışmalar yaptığımızın belirtilmesi il örgütümüz açısından onur vericidir “şeklinde konuştu.

Bülten

CHP MALATYA İL BAŞKANI ENVER KİRAZ, ANTALYA'DA YAPILAN GENİŞLETİLMİŞ İŞ BAŞKANLARI TOPLANTISI HAKKINDA KONUŞTU. (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Cemal (8 yıl önce)
    ya bu chp liler cesur yürek dedikleri adama ikinci sırada girde cesaretini görelim demişmidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cesamin ÖZKAN (8 yıl önce)
    Malatya'da Veli Ağbaba ve bu ekürisi sözde il başkanı sayesinde CHP oy kaybediyor, Veli Ağbaba Malatya'nın tek vekili olmakla egositçe övünüyor sonrada bu il başkanlığı örnek seçiliyor öylemi.Demek ki CHP kaybetme adına kurmuş kendini ve kaybettirenlerinede de ödül verip örnek gösteriyor. Bu ikili öncelikle ikinci vekilliği partilerine kazandırsın, oy oranını düşürmesin. İzmir'de bizler aynısını yaşıyoruz. Beceriksiz vizyonsuz ve çapsız sözde muhalefet unsurları AKP uyumlu işleri ile CHP tabanını kaybetmektedir. CHP kendisini içeriden vuran bu unsurlarından bir an önce kurtarılmalıdır. Malatya'ya selamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN KIZILCA (8 yıl önce)
    YAHU BU ENVER KİRAZ SAHİ Mİ SÖYLÜYOR,YOKSA KOYRUKLU YALANLAR MI SALLIYOR.YAHU SEN 86 BİN OYLA DEVRALDIN,HAZİRANDA 74 BİNE DÜŞTÜ,1 KASIMDA 69 BİNE DÜŞTÜ.VELİ ZOR PAÇAYI KURTARDI.ŞİMDİ DE KILIÇDAROĞLU BİZİ ÖVDÜ DİYORSUN.İNANIN DURUM DEDİĞİNGİBİYSE BEN O KILIÇDAROĞLUNUN DA AKLINA ŞAŞARIM.BAŞARISIZLIĞI ÖDÜLLENDİRMEK ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadri Tırpan (8 yıl önce)
    incir ağacı, faytonla takdir ediliyorlar gel de gülmekten ölme iki büklüm siyaset ya ne onurlu bir siyaset.
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (8 yıl önce)
    Bu sarayda mı toplantı yaptınız. Pek güzel miş
    0
    0
    Yanıtla
  • timur (8 yıl önce)
    bende takdir ediyorum zaten peşinde koştuğunuz haberlerin %50 si boş.
    0
    0
    Yanıtla