SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı Örnek İl Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:00:47
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, “Seçimlere daha bilgili, donanımlı ve motive olmuş bir teşkilat olarak gireceğiz ve Malatya’yı Türkiye’de örnek bir il haline getireceğiz” dedi. 

AKP Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi, İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati’nin sunumu ile AKP Malatya İl ve İlçe Teşkilatı’na ‘Parti İçi Eğitim Programı’ yapıldı.

Avşar Otel’de gerçekleşen toplantıda konuşan İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, Malatya teşkilatının çalışma prensibine ve disiplinine vurgu yaparak konuşmasında “Bildiğiniz gibi AK Parti siyaseti insanların mutluluğu için yapan ve bu uğruda çalışan bir teşkilattır. Malatya teşkilatı kurulduğu günden bugüne kadar değerlerinden, duruşundan, parti disiplininden taviz vermeyen bir teşkilattır. İnşallah bundan sonra da bu tavrı devam edecektir. Elbette ki teşkilatlarından yenilenmeye, motivasyona ihtiyaçları vardır. Bu sebeple teşkilat içindeki gelişmelerinde yakından takip etmek gerektiğinin farkındayız. Bu amaçla Genel Merkezimiz çalışmalarını her ilde yapıyor. Bu hafta da Malatya’da teşkilat içi eğitim programımızı yapıyoruz. İnşallah yapılan bu çalışmalar ile seçimlere daha bilgili, donanımlı ve motive olmuş bir teşkilat olarak gireceğiz ve Malatya’yı Türkiye’de örnek bir il haline getireceğiz” dedi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da konuşmasında, “AK Parti’nin bugüne kadar göstermiş olduğu başarının temelinde bu disiplinli çalışma anlayışı var. Bugün de burada bu toplantılarımızdan birini yapıyoruz. İnşallah bu toplantılarımız teşkilatımız daha dinamik, daha bilinçli ve bilgili hale gelmesine vesile olur. Malatya teşkilatımız gerçektende oturmuş, sahaya hakim, planlı ve disiplinli çalışmalarını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, ise yaptığı konuşma da, “Malatya merkezde veya ilçelerde seçimi alma gibi bir sıkıntımız yok. Ama biz bu seçimleri yüzde 50 ile değil, en az yüzde 75’le almalıyız. Bu kadrolar Rabbim şahit, isterse yüzde 75’i alır. Seçimi almak yeterli değil, seçimleri yüksek bir oranla almamız gerekiyor. Seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde her ilçe için değişik belediye başkan aday adaylarımız geliyor. Herkese şunu söylüyoruz, önce il teşkilatına ilçe teşkilatına gideceksin. Teşkilatımız seninle ilgili bilgi sahibi olacak, bulunduğun bölgede halk seni bilecek, tanıyacak ondan sonra geleceksin” dedi.

AKP Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi, İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, konuşmasında eğitim toplantıların önemine vurgu yaparak ‘Türkiye’nin her ilinde her hafta sonu çeşitli kademelerin düzenlediği eğitim programları yapılıyor. Bazıları 2 gün süren toplantılar oluyor, bazen sorumlu olduğum bölgelerde verdiğimiz programlar oluyor. Ayrıca Genel Merkezin yine 2 gün süren eğitim programlarımız oluyor. Buradaki amaç çok net, Türkiye kaliteli yöneticileri barındıran bir ülke. Ama bu yöneticilerinde zaman zaman kendisini yenilemesi lazım. İşte bu yenilenmeyi de ‘eğitim toplantıları’ ile gerçekleştiriyoruz. Vatandaşların, seçmenlerin taleplerini dile getirirken anlaşılır bir hale dönüştürülmesi ve aşağıdan yukarıya talepleri iletirken toplumu taleplerini doğru bir şekilde ortaya konulması açısından mutlaka teşkilat mensuplarımızın eğitimden geçirilmesi lazım. Biz de inşallah bu eğitimi bugün gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

AKP Ordu Milletvekili ve Malatya İl koordinatörü Fatih Han Ünal, motivasyon toplantılarına çok önem verilmesi gerektini belirterek şunları söyledi:

"Bu toplantıdan çıkınca akıl defterimize, gönül defterimize not düşmemiz gerekiyor. Her teşkilat mensubu olarak üzerimize düşen görevi yapmamız gerekiyor .Bugün 10-12 yaşlarında bir çocuğun Türkiye’nin bugünlere gelmeden önce nasıl bir süreçten, nasıl bir tünelden geçtiğini bilmiyor. Hangi adaletsizliğin, hangi hukuksuzluğun, ekonomik bunalımların, insanlık facialarının yaşandığını bilmiyor. Bundandır ki bizim çocuklarımıza eskiyi hatırlatmamız lazım. Biz zaten rekabet etmeye parti bulamadığımız için kendimizi kendi içimizde rekabet ettirmemiz lazım. Bir vekilimiz çıkıp konuştuğu zaman bir önceki yılda neler yaptığını söylüyor. Bizden önceki iktidarların neler yaptığını anlatmıyor. Ama halka gittiğimizde biz bu farkı anlatmalıyız."

Toplantıya İl ve İlçe teşkilatının ile Kadın ve Gençlik Kolları katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız