SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatya'yı Rahatsız Ediyor''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi'nin Ekim ayı toplantıları tamamlandı.

İl Özel İdaresi Salonu'nda Naci Şavata'nın başkanlığında düzenlenen İl Genel Meclisi toplantısında, İl Özel İdaresi'nin 2011 yılı taslak programı ele alındı.

Toplantıda İl Özel İdaresi'nin önümüzdeki yılının 112 milyon TL'lik taslak programını İl Özel İdaresi Etüt Proje Müdürü Mehmet İşidoğru okudu. İşdiroğlu, "İlimizde 496 köyümüzden 491'inde yeterli içme suyu mevcut olup, 475'i şebekeli, 16'sı çeşmeli ve 5 köyde ise içme suyu yetersizdir. 13 köyümüzün şebekesi yok. 3 tanesinde yapım çalışmaları bitti,

2'sinde sürüyor. 8 köyde ise su kaynaklarındaki ihtilaf ve su yetersizliği nedeniyle çalışma yapılamamaktadır. Bu köylerimizde sulama suyundan içme suyuna su verilirse içme suyu sorunu çözülür. Ayrıca köyün sosyolojik yapısı ve su yetersizliği de şebekeli içme suyu götürülmesine manidir" dedi.

Yeşilyurt Meclis Üyesi Mehmet Şireci de, Ankara'da düzenlenen 'Malatya Günleri' programına İl Genel Meclisi üyelerinin davet edilmemesini, Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden katılım olmamasını eleştirdi.

İl Genel Meclisi Başkanı ve Başkan Vekili'ne davet geldiğini bildiren ve Meclis olarak 'Malatya Günleri' programına gideceklerini dile getiren Şavata, "Uyuşum içinde olmayan müesseslerdeki rahatsızlık sadece o müesseyi değil, Malatya'yı rahatsız ediyor. Vücudun bir bölümü ağrırsa, o ızdırabı vücut beraber çeker" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız