SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'yı Sevmek İcraatla Olur'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:05:24
'Malatya'yı Sevmek İcraatla Olur'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, Malatya’da AKP kadrolarının vatandaşın duası ve desteği ile başarılı olduğunu söyledi.

AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, Türkiye ve Malatya gündemine dair gazetecilere açıklamalarda bulundu. Malatya’nın AKP belediyeciliği döneminde birçok hizmet ile tanıştığını ifade eden Tüfenkci, “Lafla hizmet gemisi yürümez. Malatya’yı sevmek lafla değil, icraatlarla olur, hizmetle olur. Adayımız Ahmet Çakır gibi projelerini ortaya koymakla, tecrübesiyle, adil ve nitelikli hizmet sunmakla ve projelerinin detaylı fizibilitesini yapmakla olur. Tabii burada milletimizin duası ve desteği çok önemli. Bugün milletimiz gönül vermeseydi, dua etmeseydi bu kadro başarılı olmazdı” dedi.

SADECE LAFLA SİYASET YAPANLARIN UFKU VE PROJELERİ YOKTUR

Tüfenkci, AKP’nin diğer siyasi partiler gibi laf yerine proje üreterek yoluna devam ettiğini belirterek, “AK Parti Türkiye coğrafyasının her zerresinde faaliyet gösteren bir partidir. Bizler AK Parti olarak insanı esas almak suretiyle hizmete devam ediyoruz. Her seçim döneminde olduğu gibi bu seçim döneminde de doğruya yanlış, yanlışa doğru diyenler var ve Malatya halkı onları görüyor. Malatyalılar doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen insanlardır ve 30 Mart günü seçim hakkını kullanırken hizmet odaklı tercihte bulunacaklarına inancım tamdır. Sadece lafla siyaset yapanların ufku ve projeleri yoktur. Milletin gönlünde nokta kadar yeri yoktur. Onların düşünüp proje üretmek gibi amaçları ve kaygıları yoktur. Mazlumun, fakirin, fukaranın duasını almak, Malatya’ya hizmet etmek gibi bir dertleri yoktur. Bizim derdimiz bu millet sevdamız bu millettir” diye konuştu.

İYİ BİR ORGANİZASYON PLANLAMASI YAPTIK

İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Malatya’da AKP mitinginin tarihi bir rekora imza atmasının temelinde milletin duasının olduğunu söyledi. Tüfenkci, “Bizler teşkilat olarak miting organizasyonuna öncelikleri belirleyerek bir çalışma planlaması çıkarttık. Bu planlama doğrultusunda her akşam değerlendirme toplantıları yaptık. Seslendirmesinden, görsel, yazılı ve internet medyasına kadar reklamsal boyutta bir çalışma yaptık. Bu söylediklerim çalışma boyutlarından sadece bir kaçıdır. Esasında tarihi bir miting olarak kayıtlara geçmesinin nedeni Malatya halkımızın Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisi, kadrolarına duası ve kendisine hizmet edenlerin yanında olmasıdır” şeklinde konuştu.

SİYASİLERİN ŞOVLARINI YAPMASININ TEMELİNDE 30 MART VAR

“30 Mart’taki seçim, sadece bir yerel seçim olmayıp demokratik kazanımların devamı için halkın hükümete ve istikrara sahip çıkma adına önemli bir seçimdir” diyen Bülent Tüfenkci, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Filistin'deki, Pakistan'daki, Gazze’deki, Mısır’daki ne kadar mazlum, din kardeşimiz varsa el açmış dua ediyor ‘Allah’ım sen Recep Tayyip Erdoğan'ı mahcup etme’ diye. Bazı kesimlerde diyor ki, ‘30 Mart’ta Recep Tayyip Erdoğan gününü görecek’ diyor. Peki, bu millette diyor ki, ‘Biz Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz.’ Onun için bu seçim çok önemli. Bu seçimin sonuçları çok önemli sadece Malatya’da Ahmet Çakır’ı belediye başkanı seçmeyeceğiz. Vereceğimiz her oy dünyada ki mazlumlar için istikrarımız için, istikbalimiz için, itibarımız için önemli. Bakın Gezi Parkı olayları sırasında yaralanan ve 269 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın Şişli'de yapılan cenaze töreninde bazı provokatörlerin ve siyasilerin şovlarını yapmasının temelinde 30 Mart yerel seçimleri yatıyor. Nasıl AK Parti’yi yıpratırız yatıyor. Nasıl Gezi’deki gibi ülkeyi karıştırırız yatıyor.”

KİMSE MALATYALILARLA İLE AK PARTİ’NİN ARASINA DUVAR ÖREMEZ

Parti binasına gelemeden önce yolda kendisine sarılarak dua eden Ahmet amcayı hatırlatan Bülent Tüfenkci, “İşte burada biraz önce yaşlı Ahmet amca boynuma sarılarak yine dualarını bu kadroya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yaptı. Bu dualar oldukça, milletimizin, Malatyalıların samimi duası oldukça bu kadro yol yürümeye devam edecektir. Nereden, kim, hangi lafı söylerse söylesin, kimse Malatyalılarla ile AK Parti’nin arasına duvar öremez” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız