SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı Takdir Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:44:48
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza, Disiplin Kurulu Başkanı Sıddık Özdemir, yönetim kurulu ve meclis üyeleri Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, "Malatya’nın girişimcilik ve sanayi ruhunu çok takdir ediyoruz. Malatya’nın sosyal açıdan birlik ve beraberlik içinde olması çok değişik yerlerden insanların birlik, beraberlik ve huzur içinde yaşamalarını takdir ediyoruz. Malatya’da kültür çok güzel bir noktada. Bu anlamda Malatya örnek bir ilimiz. Malatya’nın daha da büyümesini, gelişmesini ve bu etkisini daha fazla etrafa yaymasını arzu ediyoruz. Burada iş dünyamızın büyük bir rolü var. İş dünyası olmadan üretim, istihdam ve ihracat olmuyor. Bizler her zaman sizin yanınızdayız ve destek vermeye hazırız. Kalkınma Bakanlığı olarak yatırımlar başta olmak üzere birçok konuda sizlerle çalışmalar ve projeler yürüteceğiz" dedi.

Bakan Yılmaz, Tüfenkci'nin bakan olmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede ise, "Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci çok değerli bir kardeşimiz. Çok başarılı olacak. Gümrüklerde çok önemli. Doğu Anadolu Bölgesi’nin kalkınması komşu ülkelerle ticaretten geçiyor. Yeni dönem Malatya’mıza ve ülkemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da, Biz sizleri her zaman Malatya’nın ve bölgenin bakanı olarak gördük. Sizde bu ilgiyi ve alakayı her zaman Malatya’ya gösterdiniz. Karaciğer Enstitüsü ile ilgili size brifing verildi. O zaman ki zor şartlarda Kalkınma Bakanlığı olarak o parayı çıkardınız. Karaciğer Nakil Hastanesine sayenizde kavuştuk. Son dönemde 3. Organize Sanayi Bölgesi ile sıkıntıları size ilettik. 3. Organize Sanayi Bölgesi’ne verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Talebimiz karşılandı. 3. Organize Sanayi Bölgesi, Malatya’nın önünü açacak ve bölgeyi zenginleştirecek bir proje. En kısa zamanda ikinci etap çalışmalarını faaliyete geçireceğiz. Bundan sonrada Malatya’nın sıkıntılarını size aktarma fırsatı bulacağız. Yeni görevinizde başarılar diler, 64. Hükümet ülkemiz ve bölgemiz için hayırlı olsun" şeklinde konuştu. 

Malatya TSO Meclis Başkanı Sami Payza ise, "Sayın Bakanımıza Malatya’ya gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra da elbirliği ile hem bölgeye, Malatya’ya ve Türkiye’ye güzel yatırımlar yapacağınıza inanıyorum. Yeni görevinizde başarılar dilerim" dedi.

Ziyaret sonrasında Malatya TSO Başkanı Erkoç ve Meclis Başkanı Payza, Bakan Yılmaz’a kayısı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız