SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'yı Temiz Tutalım'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’daki parklar ile yolların temiz tutulması, korunması ve kirletilmemesi amacıyla kampanya başlatıldı. Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, konuyla ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

Abdullah Gül Parkı’nda başkan yardımcıları Ertan Mumcu, Alican Bozkurt, Abuzer Kabakaş ve bazı daire müdürleri ile birlikte basın açıklaması yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın daha yaşanılabilir bir şehir hale gelmesi için çabalarının sürüdüğünü belirtti.

“VATANDAŞIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Belediye olarak çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Çakır, “Amacımız, Malatya’yı sorunsuz bir şehir haline dönüştürmek, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza çok daha temiz bir Malatya’yı bırakabilmektir. Bu çalışmaları yerine getirmek için Malatya Belediyesi olarak bir takım sorumluluklarımız var, bunları yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu arada vatandaşlarımızın da bu konuda bizlere destek olması, şehrimizin ortak kullanım alanlarına da sahip çıkması gerekiyor. Abdullah Gül Parkı başta olmak üzere bütün parklarımızın, cadde ve sokaklarımızın korunması, kirletilmemesi adına bütün kamuoyunun, bütün basının desteğine ihtiyacımız var”   ifadelerini kullandı.

“DAHA DUYARLI OLUNMALI”

Görev süreleri içerisinde 17 adet mahalle parkını tamamladıklarını, bunların yanı sıra 3 adet bölgesel park inşaatının da tamamlanmak üzere olduğunu belirten Çakır, sözlerine şöyle devam etti. ; “Maalesef parklarımız yoğun bir şekilde kirletiliyor. Parkları sadece Belediyemizin gayretleri ile temiz tutmanın imkanı yok. Belediye olarak parklarımızda gerekenin üzerinde hem sulanması, hem güvenliği, hem de temizliği konusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Yaz ayı dolayısıyla bu çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırdık. Ama buna rağmen parklarımıza bakıldığında çöplerin, kuruyemiş kabuklarının, peçete ve izmaritlerin yerlere atılması gibi çevremizde bir takım olumsuz davranışlar oluyor. Halkımızdan parklarımızın kirletilmemesi, kirletenlerin de uyarılması hususunda daha da duyarlı olmalarını bekliyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza temiz bir çevre bırakmayı hep birlikte başarmak ve buna hep birlikte destek olmak zorundayız.  Bu kampanyamıza bütün kamuoyunu, bütün halkımızı ve basınımız başta olmak üzere bütün hemşerilerimizi destek olmaya çağırıyoruz. İnşallah Malatya’yı çok daha temiz bir şehir haline dönüştüreceğiz”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız