SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı Temsil Edecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:53:30
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende İlçesi’nde yapılan Öğrenci Meclis Başkanlığını kazanan Hüseyin Meydan, İl’de yapılan seçimleri de kazanarak Ankara’da Malatya’yı temsil edecek. 

Darende Mehmet Emin Ilıcak Anadolu Lisesi Öğrencisi Hüseyin Meydan, “Malatya’da yapılan seçimlerde öğrenci arkadaşlarımın bana olan güvenleri beni oldukça mutlu etti. Ankara’da da Malatya’yı en güzel şekilde temsil edeceğim” ifadelerini kullandı.

Öğrenci Meclis Başkanı seçilen Hüseyin Meydan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce İle Kaymakam Bünyamin Kuş’u makamında ziyaret etti. Kaymakam Bünyamin Kuş Hüseyin Meydana başarılar diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ise, “Mehmet Emin Ilıcak Anadolu Lisesi Öğrencimiz Hüseyin Meydan başarılı bir öğrencimiz, inşallah eğitim hayatında başarıları ile bizleri gururlandırır, Ankara’da Malatya'yı da başarı ile temsil edeceğinden şüphemiz yoktur” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız