SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'yı Temsil Edecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:08:39
Malatya'yı Temsil Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Yarışmalarında 3 kategoride birincilik elde eden yüzme sporcusu Kürşat Ünal, Okullar Arası Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil edecek. 

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Yarışmalarında; 200 metre karışık serbest, 50 metre kurbağalama ve 100 metre kurbağalama da birincilik elde eden Necatibey Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencisi Kürşat Ünal, Marmaris’te 25-26 Mart tarihlerinde Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından yapılacak olan Okullar Arası Yüzme Türkiye Şampiyonasına katılacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Necatibey Ortaokulu Müdürü Mine Kocaman, “Öğrencimizin elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduk ve onur duyduk. Öğrencimiz, Okullar Arası Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil edecek. Biz öğrencimizin Türkiye Şampiyonası’ndan da başarıyla döneceğine yürekten inanıyoruz” dedi.

Okul olarak çeşitli branşlarda başarılı sonuçlar aldıklarına değinen Kocaman, “Yüzme dışında; voleybol, futbol ve masa tenisi takımımız var. Okul olarak turnuvaların hepsine katılıyoruz. Diğer dallarda da başarılı sporcularımız var” diye konuştu.

Malatya’da Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Yarışmalarında 3 kategoride birincilik elde eden yüzme sporcusu Kürşat Ünal ise, elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Elde ettiği 3 birinciliğin çalışmalarının emeği olduğunu ifade eden genç yüzücü, “Okullar Arası Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda da birincilik elde etmek istiyorum. Bunun içinde elimden geleni yapacağım. Aslında bronşit hastalığımın iyileşmesi için yüzme sporuna başladım. Ama yüzme sporunda iyi bir ilerleme sağladım. Dolayısıyla da hedefim büyüdü. Şuanda da en büyük hedefim milli takıma girmek” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız