SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'yı Temsil Edecekler

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen Judo il seçmeleri çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen Ümitler ve Gençler Judo İl Birinciliği'nde dereceye girenler Türkiye Şampiyonasında Malatya'yı temsil etmeye hak kazandı.

25 sporcunun katıldığı, ailelerinin de ilgi ve heyecanla izlediği il seçmeleri sonrasında kilolarında birinci olup da Türkiye şampiyonasına katılma hakkını elde eden sporcular şunlar:

ÜMİT BAYANLAR:
40.Kg Meryem Şevval Yördem
44.Kg Güler Havva Köroğlu
48.Kg Buşranur Aksakal
52.Kg Esma Beyza Yıldırım
57.Kg Kübra Yalçın
70.Kg Sıla Yıldırım

ÜMİT ERKEKLER:
50.Kg Fatih Baytar
55.Kg Oğuzhan Küçüker
60.Kg Ebubekir Karadeniz
66.Kg Murat Akdağ
73.Kg Murat Doğan
81.Kg Cihangir Mansur Gökyaprak
90.Kg Batuhan Boran

GENÇ BAYANLAR:
44.Kg Merve Genç
48.Kg Nida Zeybek
52.Kg Berivan Dizmen
57.Kg Kübra Yalçın
63.Kg Aslıhan Küçüker
70.Kg Sultan Yıldızhan
78.Kg Sıla Yıldırım

GENÇ ERKEKLER:
55.Kg Oğuzhan Küçüker
60.Kg Alpaslan Bilek
66.Kg Ali Burak Toy
73.Kg Murat Doğan
81.Kg Ersin Yiğit
90.Kg Batuhan Boran
100.Kg Remzi Bölükbaşı

Judo Antrenörü Hüseyin Çakar yaptığı açıklamada “Aramızda çok yeni olan sporcularımızda var. Bunları kazanmak adına çok yararlı yarışma oldu. Malatya ve bizler adına gurur verici bir ortam. Malatya’da judo adına büyük rezerv var. Katılım açısından sevindirici durum. 4 spor kulubümüz seçmelere katıldı. Bilgiyut Koleji, Gençlikspor Kulübü, Malatya Belediyespor ve Anadolu Ateşi kulüplerimiz sporcularının katılımı ile seçmelerimiz çekişmeli ve zevkli geçti. Sporcularımız gösterdikleri gayretten dolayı kutlarım” dedi.

Bu arada il seçmelerinde kilolarında birinci olan sporcuların Aydın'da 12-14 Şubat 2010 tarihileri arasında düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasınakatılma hakkı kazandıkları bildirildi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız