SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'yı Temsil Edecekler

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:08:12
Malatya'yı Temsil Edecekler
A- A+ PAYLAŞ

Özel Rahime Batu ile Hayrunisa Batu liselerinin masa tenisi takımları, bölge yarışmasında derece yaparak, Türkiye finallerinde Malatya'yı temsil etme hakkı kazandılar.

Bu okulların bağlı olduğu Beşer Eğitim Kurumları'ndan yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Bitlis’te gerçekleştirilen “Liseler arası Gençler Masa Tenisi Grup Yarışması" sona erdi. 

Bitlis Spor Salonunda 3 gün süren yarışmaya 16 ilden 128 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Üst üste 10. kez il şampiyonu olan Yıldız Erkekler Masa Tenisi Takımı bu yıl Genç Erkekler Kategorisinde katıldığı yarışmada seriyi bozmadan 11.kez il birincisi olan Özel Rahime Batu Anadolu ve Fen Lisesi Bitlis’te de Bölge 1.si oldu. İki yıl üst üste il birincisi olan Özel Dr.  Hayrunnisa Batu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Genç Kızlar Masa Tenisi Takımı katıldığı yarışmada Bölge 3.sü olarak Türkiye finallerinde Malatya’yı temsil etme hakkı kazandı. 

Özel Rahime Batu Anadolu ve Fen Lisesi Beden Eğitimi Zümre Başkanı Erdal Bayram “ Öğrencilerimiz düzenli çalışmalarının neticesinde uzun yıllardır Malatyamızın adını Türkiye ye duyurmaya çalışıyoruz. İl birincisi olarak katıldığımız Bölge Finalinde de birinci olan takımımız Bitlisten Türkiye Finalisti olarak ayrıldı. Öğrencilerime Türkiye finallerinde başarılar dilerim” dedi.

Özel Dr. Hayrunnisa Batu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mehtap Sümbül “ Okulumuzun açılmasıyla beraber iki yıldır devam eden masa tenisi takımımız Malatya 1.si olarak Bölge finallerinde 3.olarak Türkiye finalisti oldular. Öğrencilerimizi tebrik eder, finallerde başarılar dilerim” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız