SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'yı Temsil Etmenin Gururu'

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:46:03
'Malatya'yı Temsil Etmenin Gururu'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Adafı Kartalspor'u ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Adafı Kartalspor’u, Darendespor karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetten dolayı kutlayan Milletvekili Ağbaba, Numune Et ve Mangal’da ise sporculara yemek ikramında bulundu.

Ağbaba, sporcularla uzun süre sohbet ederek, Adafı Kartalspor’un tarihi ve şu andaki faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Ağbaba, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, amatör spor kulüplerinin zor şartlarda hayatlarını sürdürmeye çalıştıklarını kaydederek, amatör spor kulüplerine ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını söyledi.
Adafı Kartalspor’un Malatya amatöründe önemli bir yerinin olduğunu ifade eden Ağbaba, takıma malzeme yardımında bulunacaklarını ifade etti.

Adafı Kartalspor Teknik Direktörü Mazlum Polat ise, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya, takıma gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, amatör spor kulüplerine desteğin şart olduğunu vurguladı. Polat, U-19 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil edeceklerine de değinerek, “Biz Adafı Kartalspor olarak genç bir ekibiz. Her yıl Malatya’yı il dışında temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu yılda U-19’larda Türkiye Şampiyonası’na katılarak, Malatyamızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Amacımız Malatya’nın adını il dışında en güzel şekilde duyurmaktır. Bu anlamda takım olarak Malatya kamuoyunun desteğine ihtiyacımızın olduğunu belirtmek istiyoruz. Destek verildiği taktirde çok daha güzel başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız