SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı Temsil Ettik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:32:38
A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez, "Genel merkezimizde genel yönetim kurulu seçiminde Malatyamızı en güzel şekilde temsil ettik" dedi. 
 
Geçtiğimiz pazar günü Ankara'da yapılan, önceki başkan İsmail Karaosmanoğlu'nun aday olmadığı ve genel merkez Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanı iken genel başkanlığa tek aday olup seçilen Zafer Çubukçu'nun seçim sonrasında, AKP Malatya Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez, değerlendirmede bulundu. 
 
Göçmez, "Malatya ve Ankara'da ki Malatyalı hemşehrilerimizle 200 kişi kongreye katıldık. Sayın Başbakanımızın katılımı ile coşkulu ve güzel bir kongre oldu. Eski başkanımız İsmail Karaosmanoğlu'na vefa borcumuzu öderken, aynı zamanda yeni başkanımız Zafer Çubukçu'ya destek verdik ve hayırlı olsun dedik. Çalışma azmimizi artıran etkinlik oldu. Ankara'da Malatyamızı en güzel şekilde temsil ettik" ifadelerini kullandı. 
 
Miraç Göçmez, "Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın katılımıyla, AK Parti Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu ( MKYK) üyemiz, Malatyamızı temsil edecek olan Osman Timurtaş kerdeşimize hayırlı olsun dedik. Malatyalı ve Pütürge doğumlu olan Osman bey ile projelerimizi konuştuk. Tüm arkadaşlarımız Osman abimizle tanıştı" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız