SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'yı Terkettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:30:01
Malatya'yı Terkettiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yaşı 6 olan erkek çocuk ile 7 yaşındaki kız çocuğuna aynı anda cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen 11 yaşındaki çocuğun ailesi, Malatya’yı terk etti ve memleketlerine gitti. Ailenin mahalleden ayrılarak gitmesi, tepkilerin tansiyonunun da düşürdü.

Malatya merkez Tecde-Şentepe’deki Şentepe İlkokulu’nda 4 Kasım günü meydana gelen ve adli makamlara da intikal eden olayda;  1. Sınıfa giden 6 yaşındaki erkek çocuğu ile 7 yaşındaki akrabası olan kız çocuğuna 11 yaşındaki erkek çocuğunun okulun bahçesindeki oyun parkında cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla başlayan gerginlik sona erdi. 

Olayda suçlanan 11 yaşındaki çocuğun ailesinin evini mahalle sakinlerinin 2 kez taşlayarak yakma girişiminde bulunması üzerine bölgede Emniyet birimlerinin almış olduğu geniş güvenlik önlemleri sürüyor.

Suçlanan 11 yaşındaki çocuğun toplam 11 kişiden oluşan ailesi Malatya’dan ayrıldı. Ailenin evindeki malzemeler ile  ahırdaki hayvanları ile kendilerine ait bakkal dükkanındaki eşyalar ise polis eşliğinde kamyona ve kamyonete yüklenerek götürüldü. Kamyon ve kamyonetler polis koruması altında götürüldü.

Ailenin Malatya’dan ayrılması ve eşyalarının ise götürülmesi mahalle sakinlerinin tepkisini azalttı.

Bu arada, 11 yaşındaki çocuk ise, ıslahevine gönderilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız