SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı ve Bölgeyi En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2017-07-21 16:14:49
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, “Malatya, 11 yıl sonra Süper Lig’e çıktı. Süper Lig’de kalıcı olmak istiyoruz. Tabi sadece şehir olarak değil biz bölgeyi de temsil ediyoruz. Hem Malatya’yı hem de bölgeyi en güzel şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Süper Lig’de kalıcı olmak isteyen ve 10 numara pozisyonu için Nacer Barazite’yi transfer ederek bütün dikkatleri üzerine çeken Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda kolları sıvayan yönetim, ilk 11’de oynayabilecek oyuncuları kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor.

10 numara pozisyonu için Hollanda ekibi Utrech’te forma giyen ve yeni sezon için sözleşme yenilemeyen Nacer Barazite’yi kadrosuna katan sarı siyahlılar, en az 5 transfer daha yaparak, transferi noktalamak istiyor.

Transfer çalışmalarını bizzat yürüten kulüp başkanı Adil Gevrek, “5 nokta transfer daha yapacağız. Bu mevkiler sol bek, stoper, iki orta saha ve forvet olacak. Kamp süreci devam ediyor. Zaman kısıtlı ama transfer sezonu devam ediyor. Bizim yapacağımız transferlerinde mutlaka nokta transferler olması gerekiyor” diye konuştu.

Gevrek, Süper Lig’de Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirterek, şunları söyledi: “Doğru transferler yapıp, nokta isimleri kadromuza katmamız gerekiyor. 11 yıl sonra çıkmış olduğumuz Süper Lig’de de Malatya’yı en güzel şekilde temsil etmeye gayret ediyoruz. Malatya geçmişinde Süper Lig’de büyük başarılara imza atmış ve futbolu seven bir şehir. Tabi sadece şehir olarak değil biz bölgeyi de temsil ediyoruz. Hem Malatya’yı hem de bölgeyi en güzel şekilde temsil edeceğiz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erdoğan ULAŞ (6 yıl önce)
    Ertuğrul Sağlamı almakla ilk temel taşını sağlam atmış oldun Başkanım Ancak bu oyuncularla süper ligde başarı sağlamak zor beş oyuncu alacağına şınayder ayarında 3 oyuncu al bak Evkur Yeni Malatyaspor nasıl ses getiriyor ben Sadığı seyretmeye gitmem ama bir Abubakarı bir Emre Moru seyretmeye giderim taraftar Tribüne böyle çekilir yoksa Malatyada maç olur insanlar kahvelere doluşur okey oynarlar.
    0
    0
    Yanıtla