SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı ve Malatyaspor'u Çok Sevdim"

0
Güncellendi - 2018-05-20 20:52:47
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Aytaç Kara, yayınladığı mesajla takıma veda etti.

  Kara, sezon başında Trabzonspor’dan kiralık olarak Evkur Yeni Malatyaspor’un kadrosuna dahil edilmişti. Süper Lig’de 29 karşılaşmada görev alan ve bu karşılaşmaların 24’ünde ilk 11’de sahaya çıkan Kara, 2 bin 179 dakika sahada kaldı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu 29 karşılaşmada 4 gol kaydederken, 5’te asist yaptı.

  Evkur Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan Aytaç Kara, “Bu forma altında hem saha içinde hem saha dışında her zaman en iyi mücadelemi verdim. Takım arkadaşlarıma, taraftarlarımıza, iyi ve kötü günde bize destek veren herkese çok teşekkürler. Ben Malatya’yı ve Malatyaspor’u çok sevdim. Hakkınızı helal edin” mesajını yayınlayarak, veda etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Helede Trabzon maçındaki performansın hiç unutulacak gibi değildi.Takım formalarını karıştırmış gibiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    .Çok emek verdin.Emeğine sağlık,bundan sonraki futbol yaşantında başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (5 yıl önce)
    Emeğin için teşekkür ederiz bundan sonraki futbol hayatınızda başarılar dileriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Bir mehmet topal'da bu! Böyle yeteneksiz adamların futbolcu olduğu şu dönemde topçu olmadığımız için pişmanız.
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (5 yıl önce)
    orta sahaya 2 tane ayağa pas yapan adam alsın yönetim. murat yıldırım azubuke ve aytaç top çeviremiyor. yetenekleri az. barazite tarzında ama hızlı oynayan adam lazım. yönetim beni dinlerse iyi eder. hiç bir mevkide sorun yok sadece orta sahanın ortasına 2 tane maestro lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • garip gültekin (5 yıl önce)
    ÖYLE HIRÇIN VE İÇTEN OYNADINKİ BİRÇOK FUTBOLCU DAN ÇOK İYİSİN HERŞEYDEN ÖNCE YÜREKLİSİN GİTTİĞİN YER DE KARDEŞ TAKIMIMIZ YOLUN AÇIK OLSUN MALATYAMIZI UNUTMA BİZ SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARA AYTAÇ
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Emeğine sağlık.Tekrar takımda olmanı isteriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (5 yıl önce)
    Iyi ki git aytaç yoksa diger sezon sahada gezen futbolcu izleyecektik ayağına sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (5 yıl önce)
    sen de iyi bir kumas var ama pas yuzden 100 uzerinden 55 buda seni kotu gosreriyor bunlari duzeltirsen milli takima girersin ataga cikarken hep yuregimizi hoplattin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARGİN (5 yıl önce)
    Keşke kalsaydın Aytaç KARA helal olsun bahtın açık oldun Malatyaspor taraftarı seni unutmayacak , inşallah geri dönersin
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (5 yıl önce)
    aytaç bir malatyalı olarak sana çok çok teşekkür ederim emeklerin için tşk ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (5 yıl önce)
    Helal olsun ,hizmetlerin için teşekürler .Bizde seni sevdik terinin son damlasına kadar mücadele ettim,fedakarlığın unutmayacağız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    Canla başla mücadele ettın malatyada senı sevdı Allah işini rast getirsın
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Emegine,gonlune,saglik,hersey,icin,tesekkurler, Yolun,acik,olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin g (5 yıl önce)
    İşin rast gele delioglan..
    0
    0
    Yanıtla