SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı ve Türkiye'yi Güzel Günler Bekliyor"

0
Güncellendi - 2018-03-14 04:48:14
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MTSO Meclis Başkanı Sami Payza ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, yeniden AKP Malatya İl Başkanlığına seçilen Hakan Kahtalı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Kahtalı’ya başarılar dileyen ve hayırlı hizmetler yapması temennisinde bulunan MTSO Başkanı Erkoç, ülkenin zor süreçten geçtiğini ve bu sürecin ancak birlik ve beraberlik ile aşılacağını kaydetti.

İçerideki ve dışarıdaki hainlere Türk Milletinin en güzel cevabı vereceğini aktaran Erkoç, Zeytin Dalı Harekatına tam destek verdiklerini ifade etti.

Harekatın başarıyla sonuçlanacağına yürekten inandıklarını dile getiren Erkoç, harekatı yürüten kahraman Mehmetçiğe kolaylıklar, şehitlere de Allah’tan rahmet diledi.

Erkoç, Malatya’nın kalkınması ve büyümesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını aktararak, Malatya’nın huzurlu ve istikrarlı bir kent olduğunu vurguladı.

Malatya’nın son dönemde ciddi yatırımlar almaya başladığını söyleyen Erkoç, 3. Organize Sanayi Bölgesinde çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, hem Malatya’yı hem de Türkiye’yi güzel günlerin beklediğini belirti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, 3 yıl boyunca MTSO ile işbirliği içerisine olduklarını kaydederek, iş dünyası ile ilgili bir çok sorun ve sıkıntının çözümü noktasında MTSO’nun kendilerine öncülük ettiğini belirti.

Malatya’ya hizmet noktasında MTSO ile işbirliği içerisinde çalışacaklarını ifade eden Kahtalı, çalışmalarından dolayı MTSO Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • oktay (6 yıl önce)
    BU KARE 15 GÜN SONRA OUT
    0
    0
    Yanıtla