SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yla Köprü Kuracağız"

A- A+ PAYLAŞ
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Genel Başkanı Kemal Altuncuoğlu, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar  Kredi Kefalet Kooperatifi (MESKKK) Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti. 
 
Ziyarette bir konuşma yapan ESKKK Başkanı Ali Evren, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Genel Başkanı Kemal Altuncuoğlu'nun ahilik haftası dolayısıyla Malatya'da bir takım temaslarda ve ziyaretlerde bulunduğunu belirterek, "KKTC'de Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi bir yıl önce kurulmuş fakat şuanda kapalıymış. Gerekli sözleşmeleri ve kanuni işlemleri yaparak, KKTC'deki ESKKK'yı kardeş kuruluş ilan ediyoruz. Birlikte oradaki esnaflara ne yapılacaksa, destek vermeye hazırız" dedi. 
 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Genel Başkanı Kemal Altuncuoğlu ise, "KKTC'deki 30 bin esnafı temsilen 3 gündür Malatya'dayım. ESOB Başkanımız Şevket Keskin Bey'in davetiyle Malatya'ya geldik ve bir takım temaslarda bulunduk. Ve bunun yanında Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Bey ile çeşitli görüşmelerimiz oldu. Malatya ile KKTC arasında başkanlar olarak köprü olacağız" diye konuştu. 
 
Ziyarette ESKKK Başkanı Ali Evren, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Genel Başkanı Kemal Altuncuoğlu'na kayısı ve kayısının yer aldığı tablo hediye etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız