SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maliye Memuru Duygulandı Ve..

A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da düzenlenen Doğanşehirliler Gecesi'nde, Malatya Eğitim Vakfı (MEV)'nın çalışmaları da anlatılırken, bu çalışmalardan duygulanan ve Ankara'daki bir vergi dairesinde veznedar olarak çalışan Doğanşehirli Zekai Yağcı, babasından miras kalan 45 dönüm araziyi MEV'e bağışladı. Bu arada, gecede MEV'e gelir amacıyla açık artırmaya çıkarılan Malatyaspor ve Doğanşehir Tablosu, artırmaya katılan Malatyaspor eski başkanlarından Nurettin Soykan'a sunuldu.

Park Restaurant'ta, Atilla Özdemir ve İşadamı Kamil Göksu ile arkadaşlarının düzenlediği Doğanşehirliler Gecesi'nde duygulu anlar yaşandı. Doğanşehirlilerin dışında, Ankara'daki birçok Malatyalının da katıldığı gecede, MEV'in Şube Başkanı Ekrem Dernek vakfın çalışmalarını anlattı. Doğanşehir'i ve Ankara MEV'in Malatya'daki çalışmalarını anlatan sinevizyon gösterisi salondakileri duygulandırdı.

Ortamdan hayli etkilenen ve Ankara’da bir vergi dairesinde memur olarak çalışan Zekai Yağcı, Doğanşehir’de bulunan ve babasından miras kalan 45 dönümlük kıymetli arazisini Malatya Eğitim Vakfı'na bağışladığını açıkladı.

Zekai Yağcı yaptığı konuşmada, "Malatya Eğitim Vakfı'nın ihtiyaç sahibi öğrencilerin elinden tutması ,onlara burs vererek eğitimlerini tamamlamaları için kollarını sıvamaları beni de duygulandırdı. Gençlerimizin okumalarına, Üniversite bitirerek iş güç sahibi olmalarına, bu ülkeye yararlı insan olarak yetişmelerine ben de nasıl katkıda bulunabilirim diye düşündüm. Rahmetli babamdan bana miras kalan Doğanşehir’deki 45 dönümlük kıymetli arazimi Malatya Eğitim Vakfına bağışlamaya karar verdim. Bu kararımı burada sizlerin huzurunda açıklıyorum. Bu arazimi Malatya Eğitim Vakfı gibi bir kuruluşa bağışladığım için mutluyum. Artık çorbada benim de tuzum olacak. Babam sağolsaydı o da bu bağışa sevinirdi. Başka bir arazim daha var. İnşallah onu da Malatya Eğitim Vakfına bağışlayacağım" dedi.

Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şubesi Başkanı iş adamı Ekrem Dernek misafir olarak geldiği gecede kendisini de duygulandıran bu bağışa ve Malatyalı iş adamlarına örnek olacak davranışta bulunan Zekai Yağcı'ya katkılarından dolayı teşekkür etti.Bu davranışın örnek olmasını isteyen Dernek, "Bu davranış beni oldukça memnun etti. Bizim çabamız bir fazla öğrenciye nasıl burs verebiliriz noktasındadır. Bu gün 105 öğrencimize burs veriyoruz. Her şeyin başı eğitim, eğitim, eğitim. Eğitim olmadan hiçbir noktaya ulaşmamız mümkün değil. İnanıyorum ki bunu Zekai Yağcı gibi kardeşlerimizin katkılarıyla başaracağız." diye konuştu.

Renkli geçen gecede Doğanşehir tablosu ve Malatya spor flaması açık artırmaya çıkarıldı. Tabloyu iş adamı Hacı Kavuncu aldı. Eski Malatyaspor kulubü Başkanı Nurettin Soykan'a hediye etti. Malatyaspor flamasını da, açık artırmaya katılan Nurettin Soykan aldı.

Geceyi düzenleyenlerden Kamil Göksu elde edilen geliri Malatya Eğitim Vakfı'na bağışlayacaklarını açıkladı. Geceye katılanlar Göksu'yu dakikalarca alkışladılar.

Muhteşem geceye misafir olarak katılan Malatya Eğitim Vakfı gecenin en karlı kuruluşu ünvanını da kazandı.

FOTOĞRAFLAR: gazetemetropol.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız