SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maliyeciler Söylüyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından Vergi Haftası kutlamaları kapsamında kendi personeli tarafından tiyatro sahnelenirken, bir de konser verildi.

Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından Sabancı Kültür Merkezi'nde konser ve tiyatro etkinliği düzenlendi. Tiyatro gösterisi ve konser, Vergi Dairesinde çalışan personel tarafından gerçekleştirildi. Etkinliğe Vali Halil İbrahim Daşöz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan, Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, Defterdar Erdoğan Ergün ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Etkinlikte Vergi Dairesi personeli tarafından Sahte Gülücükler adlı oyun sahnelendikten sonra, yine Vergi Dairesi personelinden oluşan koro tarafından Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği dalında parçalar seslendirildi.

Yoğun ilgi gören etkinlik hakkında konuşan Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, 20. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında sanatsal etkinliklere de yer verdiklerini belirterek, konser veren koronun ve tiyatro oyunundaki tüm görevlilerin Vergi Dairesi personelinden oluştuğunu ifade etti.

Özkan, "Sanat Allah vergisi bir kabiliyettir. Sanat paylaşmak için vardır. 20. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen bu sanat gösterisinde Vergi Dairesi Başkanlığında görevli personelimiz Allah vergisi kabiliyetlerini toplumla paylaşmıştır. Aynen bu şekilde toplumlarında toplum olmaktaki en önemli amaçlarındaki birini paylaşmaktır. Vergi vermek suretiyle kazançlarını toplumla paylaşan tüm vergi mükelleflerimize teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle titizlik ve disiplin içinde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımı bu gayretli çalışmalarından dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız