SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maliyecilerden Kan Bağışı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:48:25
Maliyecilerden Kan Bağışı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından Vergi Haftası kutlamaları kapsamında kan bağışı kampanyası düzenlendi.
 
Vergi Dairesi Başkanlığı ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Merkezi işbirliği ile kan bağış kampanyası düzenlendi. Vergi Dairesi'nde çalışan personelin gönüllü olarak bağışta bulunduğu Kan Kampanyası hakkında bilgi veren Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, "Vergi Haftası'nın amacı toplumda daha fazla vergi bilincini oluşturmak ve vergiye gönüllü ödeme alışkanlıklarını yaygınlaştırmak. Vergi devletimiz için hayati önem taşımaktadır. Her türlü kamu hizmetinin en temel finansman kaynağıdır. Bu anlamı ile vergi devletin hayat suyudur. Kanda insanın hayat suyudur. Kansız insan yaşayamaz. Her zaman, her durumda ihtiyacımız var. Vergi Haftası kapsamın da yapmış olduğumuz etkinliklerden bir tanesi de Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Merkezi ile ortaklaşa düzenlediğimiz kan kampanyasıdır. Personelimiz verginin amacını vurgulamak için kan veriyorlar. Kan insan için nasıl hayati önem taşıyorsa, devlet faaliyetleri için de verginin kan kadar önem taşıdığını vurgulamak istiyorum" dedi.
 
Vergi dairesi personeli kan bağışına ilgi gösterdi. 
 
TİYATRO..
Bu arada Vergi Dairesi çalışanları "Öc" isimli tiyatro oyununu sahneye koydu. 
 
Sabancı Kültür Merkezi Salonu'nda Vergi Haftası nedeniyle sahnelenen "Öc" adlı oyunda Murat Elmas, Mehmet Emin Büyük, Ali Ekber Tanış, Alparslan Güler, Erdal Erdoğan ve Mehmet Yiğit isimli Vergi Dairesi çalışanları rol aldı. Yönetmen Yusuf Kenan Ateş, ışık ve ses Ömür Önder'in yaptığı "Öc" isimli tiyatro oyunu ilgi gördü. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız