SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maliyet Düşürme Protokolu

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:20:43
Maliyet Düşürme Protokolu
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı’nın desteği ile Malatya Sanayici ve İşadamları (MASİAD) üyelerine verimliği arttırma ve maliyet düşürme teknikleri konusunda eğitim verilecek. 

Nisan ayında başlayacak eğitimler öncesince MASİAD ile FKA arasında protokol imzalandı. FKA toplantı salonunda düzenlenen imza protokolünde konuşan MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör, FKA tarafından desteklenecek proje ile üyelere eğitim verileceğini belirtti.

FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop ise, teknik destek kapsamında imzalanan sözleşme ile MASİAD’ın üyelerine verimlilik arttırma ve maliyet düşürme teknikleri konusunda ileri ki günlerde bir eğitim programı düzenleyeceklerini söyledi. Bu dönemde 13 teklif destek başvurusunun başarıyla sonuçlandığını belirten Öztop, bugünlerde de sözleşmeleri imzaladıklarını dile getirdi.

Önümüzdeki Nisan ayı içerisinde eğitim programlarının gerçekleştirileceğini ifade eden Öztop, kamu kurumları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının çalışan ve üyelerine yönelik kurumsal kapasiteyi geliştirmeye teşvik eğitimlerinin uygulanacağını belirtti.

Öztop, bu konuda duyarlı olan MASİAD’a da teşekkür etti. Konuşmaların ardından MASİAD ve FKA arasında eğitim programı protokolü imzalandı.

İmza protokolünde MASİAD Yönetim Kurulu üyeleri Veli Doğan, Banu Algül Şeftalicioğlu, Basri İlhan ve Mehmet Kavuşturan’da hazır bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız